Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 9. bölüm 1. Fragmanı Yayında! İsmail Üftade İle Ada'yı Ölüme...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 9. bölüm 1. Fragmanı Yayında! İsmail Üftade İle Ada’yı Ölüme Terk Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi aşk Ağlatır 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nalan’ın hamile olduğu ortaya çıkıyor. Bunu öğrenen Ada, üzülerek Yusuf’tan ayrılmak istiyor. Nalan’ın bebeği Mert’ten mi yoksa Yusuf’tan mı bilinmiyor. Ama Nalan’ın Yusuf’a evlenmek zorunda olduklarını söylüyor. Ada’ya aşık olan Yusuf ne yapacağını bilmiyor. Yıldırım bey iyileşip hastaneden çıkıyor. Ada, onların evinde çalışmaya başlıyor. Nihal, servetlerini ellerinde tutmak için Rüzgar’la Ada’nın evlenmesine sıcak bakıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, İsmail Üftade ile Ada’yı ölüme terk ediyor. Onları son anda Yusuf kurtarıyor.

Pazar Dizileri 2019

İsmail Üftade İle Ada’yı Ölüme Terk Ediyor!

Aşk Ağlatır dizisinin 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İsmail, Üftade’yi dövmeye  kalkıyor. Ada dayısına engel olup ona bir daha el kaldırmamasını söylüyor. İsmail, bir çanta dolusu para alıyor ve Üftade ile Ada’yı bırakıp gitmeye hazırlanıyor. Evde yangın çıkıyor. Ada ile Üftade, ölümle burun buruna geldikleri sırada oradan geçen Yusuf, çıkan dumanları görüyor ve eve girip onları kurtarıyor.

İşte Aşk Ağlatır 9. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahallede Kermes olur ve Ada orada stant açıp şapka satar. Yusuf’ta Ada’ya yardım eder. Mustafa oraya da gelir ve tüm şapkaları almak ister ama Yusuf’tan ters tepki görünce gitmek zorunda kalır. Nalan, hamile olduğunu öğrenir ve Yusuf’a durumu anlatır. Tam Ada ile sevgili olmuşken ikilinin araları bozulur. Yusuf, Nalan’ın yanına bile yaklaşmaz. Nalan’ın bundan şikayet etmesi üstüne Yusuf, çocuğuna sonuna kadar babalık edeceğini ama onu asla sevmeyeceğini söyler.

Yıldırım bey hastaneden çıkıp eve götürülür. Ada, artık evde Yıldırım beye bakmaya başlar. Nihal ise Yıldırım’ın Ada’ya her şeyi anlatacağından ve tüm mal varlıklarını kaybedecekleri korktuğundan Rüzgar ile Ada’nın evlenmelerine sıcak bakmaya başlar. Yusuf, Rüzgar’ın Ada’nın etrafından olmasından rahatsız olur ve onları kıskanır. Rüzgar, annesine hediye kolye almak için Ada’dan yardım ister.

İkili beraber kuyumcuya gider ve kolyeyi Ada’nın dener. Yusuf onları görür ve Rüzgar’ın Ada’ya hediye aldığını düşünür. Rüzgar’ın karşısına çıkan Yusuf, sevgilisinin etrafında dolanmamasını söyleyip onu döver. Bunu öğrenen Ada, Yusuf’la buluşur. Yusuf, Ada’nın boynunda kendi aldığı kolyeyi göremeyince üzülür. Rüzgar, Ada’yı arabayla almaya gelir. Yusuf, Ada’ya o arabaya binerse her şeyin biteceğini söyler. Ada, onu dinlemez arabaya biner.

Aşk Ağlatır 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf Nalan’la Evlenmek Zorunda Mı Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler