Ana SayfaÜnlülerHadise 30 bin TL'ye Zayıflıyor!

İlgili Postlar

Hadise 30 bin TL’ye Zayıflıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile en çok konuşulan isimlerden birisi olan güzel ve başarılı şarkıcı Hadise 30 bin TL’ye Zayıflıyor.

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Hadise, bu kez de verdiği kiloları ile gündeme geldi. Güzel fiziği ile oldukça beğenilen güzel ve başarılı şarkıcı sosyal medya paylaşımları ile de adeta gündemi belirliyor.

Hadise Kimdir?

Sosyal Medya Paylaşımları ile Yürek Hoplatıyor

Güzel ve başarılı şarkıcı sahne performanslarının yanısıra sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça beğeni topluyor. İnstagram hesabını oldukça aktif kullanan Hadise, her paylaşımında binlerce beğeni alıyor. İşte Hadise’nin paylaşımlarından birkaç tanesi:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

4 Ekim Dünya gülümseme günümüz kutlu olsun 🌸 Gülmeyi hayatınızdan asla eksik etmeyin ❤

Hadise (@hadise)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sahnede olmak, şarkı söylemek, dans etmek ve sizin alkışlarınız bana güç veriyor. 🖤💎

Hadise (@hadise)’in paylaştığı bir gönderi ()

Hadise 30 bin TL’ye Zayıflıyor!

Son zamanlarda fazla kilolarından kurtulan ve fit bir vücuda kavuşan Hadise, bir ayda tam 6 kilo birden verdi. Özel bir diyetisyen ve spor koçuyla çalışan ve kısa zamanda form tutan şarkıcı tüm bu çalışmalar için 30 bin TL ödedi.

Geçtiğimiz yıllarda faza kiloları ile magazin gündemini meşgul eden güzel şarkıcı, eleştiri oklarının da kaçınılmaz hedefi olmuştu. Daha önce başka bir diyetisyenle çalışan ve hızlı kilo vermesi sonucu vücudunda sarkmalar meydana gelen şarkıcı büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı ve hatta davalık olmuştu.

Gelen haberlere göre Hadise bu kez diyetisyen Seda Çayhan ile çalışmaya başladı. Diyetine son dere intizamlı bir şekilde uyum sağlayan Hadise, her sabah kayısı, çubuk tarçın, maydanoz ve yeşil elmalı ödem çayıyla diyetini destekledi. Tüm bu çalışmalar karşılığında diyetisyenine tam 20 bin TL ödedi.

Bu süreçte sadece diyetisyen Seda Çayhan ile çalışmakla kalmayarak spor yapmayı da ihmal etmedi. 10 bin TL de spor hocasına veren hadise toplamda 30 bin TL harcamış oldu. Fakat tüm bu paraların karşılığını da başarılı bir şekilde 6 kilo vererek aldı.

Hadise İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler