Ana SayfaDizilerMucize Doktor 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju Ali'yi Ameliyata Çağırıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tanju Ali’yi Ameliyata Çağırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Mucize Doktor 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferman’ın isteği üzere Ali, istemeye istemeye Patoloji bölümünde çalışmaya başlıyor. Zorlu bir alışma süreci geçirse de Cerrah olma hayalini hiç yitirmiyor. Hastaneye Otizm’li bir genç geliyor. Gencin kriz anında ne yapacağını bilemeyen Tanju Ali’yi çağırıyor.  Mucize Doktor’un yeni bölüm fragmanı geldi. Fragmanda Tanju, Ferman’la girdiği ameliyata Ali’yi de çağırıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Tanju Ali’yi Ameliyata Çağırıyor!

Mucize Doktor 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazlı, Patolojide Ali’yi ziyaret ediyor ve çalışma arkadaşının ona ‘Kaptan’ diye hitap etmesini garipsiyor. Ferman, tümörü olan bir hastanın hayatını ona armağan etmek için ameliyatı deneyeceğini açıklıyor. Nazlı, hastanın tümörünün her tarafının damarlarla kaplı olduğunu görüyor. Ferman’ın da olduğu ameliyatta Tanju, Ali’yi ameliyata çağırıyor. Ali, ameliyata çağrıldığı için çok mutlu oluyor.

İşte Mucize Doktor 11. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 10. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali’nin cerrahi asistanlık görevinden alan Ferman, onu Patoloji bölümüne gönderiyor. Adil hoca, Ali’nin hayatı tanıması için onun bunları yaşamasını doğru buluyor. Ali, yeni görev yerine alışmakta zorluk çekiyor. Tekrar Cerrahi bölümüne dönmek için Ferman hocayla konuşan Ali bir sonuç alamıyor. Ancak hastaneye yeni gelen Otizm hastası bir gencin kriz geçirmesi sırasında Tanju hoca ne yapacağını bilemiyor ve Ali’den yardım istemek durumunda kalıyor.

Ali, sürekli 24, 37, 18, 6 diye sayıklayan gencin kaybolduğunu hissettiği için bu rakamları sayıkladığını anlıyor. Ona onunda kendisi gibi olduğunu kaybolmadığını onu nerede olsa bulacağını, kendisinin de bir çok hata yaptığını söyleyen o yüzden başka bir yerde çalışmak zorunda kaldığını buna alışmanın zor olduğunu anlatan Ali, gence hata yapmaktan korkmamasını söylüyor.

Laboroskopiye alınacak hastanın ona gerek olmadığını anlayan Ali, hastanın teşhisini koyuyor. Gencin sakinleşmesiyle hastanın ailesi Ali’ye minnettar kalıyor. Tanju hocanın da taktirini kazanıyor. Adil hoca Ali’nin hayatı tanıması karşılaştığı zorlukları kendi başına üstesinden gelmesi için onu yalnız bırakıyor. Nazlı ise bu süreçte Ali’yi yalnız bırakmıyor.

Mucize Doktor 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cerrah Olma Umudunu Yitirmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler