Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir ile Yılmaz Arasında...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir ile Yılmaz Arasında Barış Sağlanamıyor!

Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 44. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Yılmaz, Müjgan’la konuşup Züleyha’nın yazdığı mektubun eline geçtiğini kendisini kurtarmak için Demir’le zorla evlendirildiğini anlatıyor. Müjgan, Yılmaz’ın hala Züleyha’yı sevdiğini anlayıp o sinirle bebeğini aldırmaya gider ancak yapamıyor. Fekeli ile Hünkar, Demir’le Yılmaz’ı barıştırmak iki ailenin düşmanlığını bitirmek için bir araya geliyorlar. Ancak Demir ile Yılmaz arasında barış sağlanamıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir ile Yılmaz Arasında Barış Sağlanamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Toplu sünnet düğününde verilen yemeklerden herkes hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Demir, bunun sorumlusunun Gaffur olduğunu anlıyor. Gaffur’u Demir’in elinden kimse kurtaramıyor. Hatip ağada suçu yanında çalışanlara atıp sıyrılıyor. Demir, Gaffur’u kahyalıktan alıyor ve artık çobanlık yapmasını istiyor. Çiftliğin yeni kahyası ise Saniye oluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 44. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, bundan sonra çiftliğin kahyasının Saniye olacağını tüm çalışanlara açıklıyor. Saniye’nin hanım kahya olmasından Züleyha pek memnun olmuyor. Yılmaz, Müjgan’a Züleyha’nın kendisini kurtarmak için Demir’le zorla evlendirildiğini açıkladıktan sonra Müjgan ona hala Züleyha’yı sevip sevmediğini soruyor. Yılmaz’ın suskunluğundan onun hala Züleyha’yı sevdiğini anlıyor ve bebeğini aldırmak için doktora gidiyor.

Müjgan, tam bebeği aldıracağı sırada vazgeçiyor. Yılmaz, Müjgan’ın bebeği aldırmadığını öğrenince onu alıp eve götürüyor. Adnan’ın nazarlığını Yılmaz, Gülten’den Züleyha’ya gönderiyor. Züleyha’da onu arabadan dışarı atıyor. Gazeteler Yamanların verdiği yemekte olan skandalı yazıyor. Demir, itibarlarını düzeltmek için bir şeyler yapmak istiyor. Züleyha’nın aklına bir çocuk servisi açmak geliyor. Demir, Züleyha Yaman çocuk servisini Çukurovalıların hizmetine açıyor.

Hünkar, servise Züleyha’nın isminin verilmesine bozuluyor. Fekeli, artık Yılmaz’ın da Demir’in de çocukları olacağını ve iki ailenin artık düşmanlığı bir tarafa bırakması için Hünkar’la konuşuyor. İki aile bir araya geliyor. İlk el uzatan taraf Demir oluyor ancak Yılmaz barışı kabul etmiyor. Yılmaz’la Demir birbirlerine giriyor ve onları aileler zor ayırt ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Her Şeyi Öğrenen Müjgan Bebeğini Aldıracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler