Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Her Şeyi Öğrenen Müjgan...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Her Şeyi Öğrenen Müjgan Bebeğini Aldıracak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 44. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamanların yaptığı toplu sünnet düğününde Gaffur’un Hatip ağadan aldığı tavuklar yüzünden bir çok kişi zehirlenir. Ailenin itibarı yerle bir olur. Züleyha’nın  aklına, ailenin itibarını tekrar kazanması için bir fikir gelir. Demir, karısının fikrini hayata geçirir. Züleyha, Yılmaz’ın yüzüne onu sildiğini söyler. Yılmaz’ın hala Züleyha’yı sevdiğini öğrenen Müjgan bebeğini aldıracak mı?

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan Bebeğini Aldıracak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, Yılmaz’ın hala Züleyha’yı sevdiğini öğreniyor ve çocuğunu aldırmaya karar veriyor. Hünkar, Saniye ile güç birliği yapıp Züleyha’yı köşeye sıkıştırmak için harekete geçiyor. Züleyha’nın şaşkınlık içinde baka kaldığı Demir’in el sıkıştığı kişi kim?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1194286247633666048

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, çocuğunun olacağına sevinememesi Müjgan’ın ve halasının dikkatinden kaçmaz. Züleyha’nın arabasını yolda gören Yılmaz, önüne geçip neden gelemediğini anlatır. Ama Züleyha, artık ona inanmayacağını çocuğuyla birlikte mutlu olmasını diler. Çukurova Valisi bir davet verir. Yılmaz, Züleyha’yla buluşacakları yerde Adnan’ın nazarlığını bulup cebine koymuştur. Müjgan onu bulup Yılmaz’ın çocuğuna aldığını düşünüp boynuna takar. Valinin yemeğinde Züleyha, Müjgan’ın boynunda o nazarlığı görünce şok olur.

Demir’le Züleyha dansa kalkar. Yılmaz, onları öyle görmeye dayanamaz. Demir, annesinin toprak sattığını öğrenir. Annesine kime sattığını sorduğunda Züleyha, Fekeli’ye sattığını söyler. Demir, İstanbul’daki dairelerden birini satıp bir milyon lirayı denkleştirir ve Fekeli’nin karşısına çıkar. Baba yadigarı toprakları ona bırakmayacağını söyleyip parayı Fekeli’nin önüne atar. Demir, tapuların gelmesini beklerken Yılmaz, paraları geri gönderir.

Şermin, para çekmeye bankaya gittiğinde hesabına tekrar tedbir konulduğunu öğrenir. Parasız kalan Şermin, Sabahattin’in yanında kalmaya devam eder. Yamanların her yıl düzenlediği toplu sünnet yemeğinde Çukurova’nın ileri gelenleri davet edilir. Hatip, Gaffur’u yanına çağırıp verdiği borç parayı ister. Gaffur’un parası olmadığını öğrenince sünnet yemeğinin tavuklarını kendi çiftliğinden almasını ister. O da tavukları alır. Tavukları yiyenler fenalaşmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz’a Onu Sildiğini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler