Ana SayfaDizilerÇocuk Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Çocuk Dizisi Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Salı akşamları Star Tv ekranlarındaki yerini alan sezonun iddialı yapımlarından bir tanesi olan Çocuk dizisi sezona iddialı başladı. Çocuk dizisi oyuncuları da birbirinden iddialı isimlerden oluşuyor ve salı akşamlarına ambargo koyan iki farklı diziye ciddi bir rakip olarak ön plana çıkıyor. Çocuk dizisi oyuncu kadrosu isimleriyle heyecan verici isimlerden oluşuyor.

Çocuk Dizisi Yapımcısı, Senaristi ve Yönetmeni

Yapımcılığını 1441 Yapım’ın üstlendiği Çocuk dizisi 9 eylülde Star TV ekranlarında başladı. Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci’nin oturduğu senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız yazıyor. Çocuk dizisinin kadın başrol oyuncuları Nazan Kesal, Merve Çağıran, Ceyda Ateş olurken dizinin erkek başrol oyuncuları ise Serhat Teoman, Kenan Acar ve İsmail Hacıoğlu olacak.

Çocuk Dizisi Konusu

Çocuk dizisinde dört farklı kadın annelikleriyle sınanırken buna paralel olarak çocukları da anneleriyle sınanacak. Hayat kadını olan bir annenin kızı olan Akça kendi çocuğuna daha iyi bir gelecek sunmak ister. Bu düşünce ile dünyaya getirdiği olu Efe’ye bu yoksullukta iyi bakamayacağını düşünerek diye onu zengin bir aileye verir. Zengin bir ailenin gelini Şule, Akça’nın oğlu Efe’ye çok iyi annelik yapar ama yıllar sonra bir mucize olur ve Şule’nin çocuğu olur. Şule’nin kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir Çocuk dizisinin heyecanlı senaryosu başlar. Şule’nin kaynanası Asiye’nin herkesin hayatını yerinden oynatacak büyük bir sırrı vardır.

Çocuk Dizisi Oyuncuları / Çocuk Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler