Ana SayfaKimdirOktay Samurkaş Kimdir?

İlgili Postlar

Oktay Samurkaş Kimdir?

“Söz” dizisinin sevilen oyuncusu Oktay Samurkaş kimdir? Oktay Samurkaş dzileri neler? Oktay Samurkaş filmleri neler? Oktay Samurkaş aslen nereli? Oktay Samurkaş hangi burç? Oktay Samurkaş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Oktay Samurkaş Kaç Yaşında? Oktay Samurkaş Aslen Nereli? Oktay Samurkaş Hangi Burç?

Oktay Samurkaş 18 Temmuz 1990 senesinde Bolu’da dünyaya gelmiştir. Aslen Bolulu olan Oktay Samurkaş, Yengeç burcudur.

Oktay Samurkaş Kimdir?

Oktay Samurkaş üniversiteye kadar eğitim hayatını Bolu’da tamamlamıştır. 14 yaşında atletizme başlayan Oktay Samurkaş, 2 sene boyunca atlet olarak yarışmalara katıldıktan sonra 5 sene boyunca profesyonel olarak boksla ilgilenmiştir. Bunun yanı sıra profesyonel yüzücülük belgesi de bulunan Oktay Samurkaş, yazılım mühendisliği bölümünü kazanarak İstanbul’a gelmiştir.

Üniversite yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başlayan Oktay Samurkaş, bir süre boyunca “Akademi 35 Buçuk”tan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra çeşitli tiyatrolarda oyuncu olarak sahne almıştır. İlk olarak izleyicisini ekran başına kitleyen “Söz” dizisinde yer alan Oktay Samurkaş, aynı sene “Cingöz Recai” filmiyle de beyaz perdede izleyicisiyle buluşmuştur. Hem filmdeki, hem de dizideki başarılı oyunculuk performansıyla izleyicisini etkilemeyi başaran Oktay Samurkaş, bu sene Star Tv’de yayınlanacak “Çocuk” dizisiyle ekranlara gelecektir.

Oktay Samurkaş Dizileri

  • 2019 – Çocuk
  • 2017 – Söz

Oktay Samurkaş Filmleri

  • 2017 – Cingöz Recai
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler