Ana SayfaKimdirNimet İyigün kimdir?

İlgili Postlar

Nimet İyigün kimdir?

“Mehmet Salih” filminin sevilen oyuncusu Nimet İyigün kimdir? Nimet İyigün kaç yaşında? Nimet İyigün dizileri neler? Nimet İyigün filmleri neler? Nimet İyigün aslen nereli? Nimet İyigün hangi burç? Nimet İyigün hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nimet İyigün Kaç Yaşında? Nimet İyigün Aslen Nereli? Nimet İyigün Hangi Burç?

Nimet İyigün, 1 Aralık 1973 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Nimet İyigün Kimdir?

Nimet İyigün eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanan Nimet İyigün, üniversite yıllarında Ankara’da pek çok sahnenin tiyatro oyunlarında da yer almıştır.

İlk olarak 1994 senesinde “Geçmişin İzleri” adlı filmle izleyicileriyle buluşan Nimet İyigün, uzun bir aradan sonra 2011 senesinde “Hayat Devam Ediyor” dizisiyle yeniden ekran karşısına geçmiştir.  Ardından 2016 senesinde “Kalbimdeki Deniz” dizisiyle ekran karşısında geçen Nimet İyigün, aynı sene çekilen “Mehmet Salih” dizisiyle beyaz perdeye dönmüştür. Nimet İyigün bu sene Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak “Çocuk” dizisinin kadrosunda yer almaktadır.

Nimet İyigün Dizileri

  • 2019 – Çocuk
  • 2016 – Kalbimdeki Deniz
  • 2011 – Hayat Devam Ediyor

Nimet İyigün Filmleri

  • 2016 – Mehmet Salih
  • 1994 – Geçmişin İzleri
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler