Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz'a Onu Sildiğini Söylüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz’a Onu Sildiğini Söylüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 44. yeni bölümüyle 14 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Yılmaz’la kaçmak için her şeyi alır. Ancak Yılmaz gelmez Züleyha 3 saat boyunca bekledikten sonra eve döner. Yılmaz’ın,Müjgan’ın hamile olduğunu öğrendiği için gelemediğini öğrenince ona çocuğuyla birlikte mutluluklar diler. Züleyha her fırsatta kendisiyle konuşmak isteyen Yılmaz’a onu sildiğini söylüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Yılmaz’a Onu Sildiğini Söylüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Toplu sünnet yemeğinde insanlar Gaffur’un aldığı tavuklar yüzünden zehirlenir. Demir, bunun sorumlusunun Gaffur olduğunu öğrenir ve ondan bu yaptığının hesabını sorar. Züleyha, hastanede Yılmaz’la karşılaşır ve onu kalbinden de gözlerinden de sildiğini söyler. İtibarlarının yerle bir olduğunu düşünen Demir, bu olayı telafi etmenin çarelerini arar. Züleyha’nın aklına iyi bir fikir gelir. Demir, karısının fikrini beğenir ve Züleyha Yaman servisi açar.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1193190963730104320

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, çocuğunun olacağına sevinememesi Müjgan’ın ve halasının dikkatinden kaçmaz. Züleyha’nın arabasını yolda gören Yılmaz, önüne geçip neden gelemediğini anlatır. Ama Züleyha, artık ona inanmayacağını çocuğuyla birlikte mutlu olmasını diler. Çukurova Valisi bir davet verir. Yılmaz, Züleyha’yla buluşacakları yerde Adnan’ın nazarlığını bulup cebine koymuştur. Müjgan onu bulup Yılmaz’ın çocuğuna aldığını düşünüp boynuna takar. Valinin yemeğinde Züleyha, Müjgan’ın boynunda o nazarlığı görünce şok olur.

Demir’le Züleyha dansa kalkar. Yılmaz, onları öyle görmeye dayanamaz. Demir, annesinin toprak sattığını öğrenir. Annesine kime sattığını sorduğunda Züleyha, Fekeli’ye sattığını söyler. Demir, İstanbul’daki dairelerden birini satıp bir milyon lirayı denkleştirir ve Fekeli’nin karşısına çıkar. Baba yadigarı toprakları ona bırakmayacağını söyleyip parayı Fekeli’nin önüne atar. Demir, tapuların gelmesini beklerken Yılmaz, paraları geri gönderir.

Şermin, para çekmeye bankaya gittiğinde hesabına tekrar tedbir konulduğunu öğrenir. Parasız kalan Şermin, Sabahattin’in yanında kalmaya devam eder. Yamanların her yıl düzenlediği toplu sünnet yemeğinde Çukurova’nın ileri gelenleri davet edilir. Hatip, Gaffur’u yanına çağırıp verdiği borç parayı ister. Gaffur’un parası olmadığını öğrenince sünnet yemeğinin tavuklarını kendi çiftliğinden almasını ister. O da tavukları alır. Tavukları yiyenler fenalaşmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hatip Ağa Yine Yapıyor Yapacağını!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler