Ana SayfaDiziler'Hemen Döneriz' 29 Kasım'da Vizyonda!

İlgili Postlar

‘Hemen Döneriz’ 29 Kasım’da Vizyonda!

Geniş ve güçlü oyuncu kadrosuyla gönüllere taht kuracak olan ve 29 Kasım’da vizyona girecek olan Hemen Döneriz filminin ilk fragmanı yayınlandı. Yayınlanam fragmanı bütün ekip beraber izledi.

Güçlü Kadro Bir Arada!

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan ve yılın merakla beklenen komedi filmlerinden ‘Hemen Döneriz’ izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını ünlü oyuncu Gökhan Mumcu’nun yaptığı yönetmen koltuğunda Haydar Işık’ın   oturduğu ve güçlü oyuncu kadrosunda Kadir Polatçı, Murat Genç,Burak Satıbol, Amir. Gökhan Mumcu, Buse İskenderoğlu, Ayhan Taş, Esin Civangil,Ahmet Dursun ve Kıvanç Baran Aslan gibi başarılı isimlerin yer alan proje 29 Kasım’da izleyicisiyle buluşacak.

Gökhan Mumcu Kimdir?

İzleyicileri Keyifli Dakikalar Bekliyor!

Alışılmışın dışında ve etkileyici senaryosunun sahneleriyle İstanbul, Edirne ve İspanya’da geçen hikaye sinema severlere keyifli ve güzel unutulmayacak anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Filmin yapımcısı olan Gökhan Mumcu’nun ilk deneyimi olan f’ilm için hazırlanan video sosyal medyada da büyük ilgi gördü.Filmin vizyon tarihinin açıklanmasıyla film ekibi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eğlenceli ve sıcak konuşmaların yaşındığı basın toplantısında Burak Satıbol’un Amir Zakaria ve Boomcu Onur olarak tanınan Ahmet Dursun konuşurken çeviri yapması komik anların yaşanmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler