Ana SayfaDizilerKuruluş Osman'ın Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kuruluş Osman’ın Yayın Tarihi Ve Günü Belli Oldu!

5 sezon boyunca ekranlara gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olan Osmanlı Devletin kuruluşunu anlatan tarihi dizi Kuruluş Osman Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Kuruluş Osman’ın yayın tarihi ve günü belli oldu. Kuruluş Osman dizisinin çekimleri nerede yapılıyor. Tüm detaylar haberimizde…

Burak Özçivit kimdir?

Kuruluş Osman’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Şimdiden izlenme rekorları kıracağı tahmin edilen Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizide Osmanlı devletinin kurucusu olan Osman’ı Burak Özçivit canlandıracak. Diriliş Ertuğrul dizisinin Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez’de aynı karakterle Kuruluş Osman’da yer alacak.

İşte Kuruluş Osman dizisinin 1. bölüm fragmanı…

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosu henüz netleşmedi. Ama Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez dizide yer alacağı tanıtımdan belli oldu. Kuruluş Osman İstanbul Beykoz Riva’da deniz kıyısında büyük bir alana kurulan bir platformda çekiliyor.

Kuruluş Osman dizisinde Osman beyin hikayesi 10’lu yaşlardan itibaren başlayacak. Dizinin bu döneminde Ertuğrul Gazi karakteri diziye devam edecek. Ama dizi yavaş yavaş Ertuğrul Gazi döneminden Osman beyin dönemine geçiş yapacak. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Diriliş Osman gazi dizisinde Nurettin Sönmez’in canlandırdığı Bamsı karakterinden başka neredeyse hiç kimse yer almayacak.

DİZİDE YER ALACAK KARAKTERLER!

Osman Gazi’nin eşi olan Rabia Bala hatun karakteri yer alacak. Bu karakteri kimin canlandıracağı en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor. Onun dışında; Gündüz, Savcı, Osman Gazi’nin çocukları, Orhan, Alaattin Paşa, Melik Arslan, Fatma Hatun, Çoban bey, Hamid bey, Ertuğrul bey ve Pazarlı bey dizide yer alacak diğer karakterlerden olacak.

Şimdiden reytingleri alt üst edeceği tahmin edilen Kuruluş Osman dizisi Çarşamba günü yayınlanan, Kurşun dizisi ile Afili Aşk dizisinin karşısında ekranlara gelecek. Bakalım reyting yarışında diğer diziler nasıl etkilenecek. Kuruluş Osman dizisinin, Diriliş Ertuğrul’u canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi Kurşun’la aynı gün reyting yarışı yapacak olması dizi sevenleri ikiye mi bölecek? Merakla bekleniyor.

 

Diriliş Osman Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler