Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hatip Ağa Yine Yapıyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 44. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Hatip Ağa Yine Yapıyor Yapacağını!

Atv ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 43. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Züleyha’nın yokluğu çiftlikte panik yaratır. Yılmaz, çocuğunun olacağını öğrenince Züleyha’yla kaçma planı suya düşer. Züleyha’ya kendisini anlatamayan Yılmaz, onu yolda görür ve olanları anlatır. Bundan sonra yaşayan bir ölü olacağını söyleyen Züleyha, kaderine razı olmaya karar verir. Toplu sünnet düğünü yapılır. Çukurova’nın tüm ileri gelenleri oradadır. Hatip ağa yine yapıyor yapacağını ve Gaffur’a yemekte verilecek tavukları kendi çiftliğinden satıyor. Yemek büyük bir faciayla sonuçlanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Hatip Ağa Yine Yapıyor Yapacağını!

Bir Zamanlar Çukurova 44. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, 3 saat boyunca Yılmaz’ı bekler. Yılmaz’ın başına bir şey geldiğinden endişeli eve döner. Evdekilere hava almaya çıktığını ve yolunu kaybettiğini söyler. Yılmaz’ı arayıp telefona onun çıkması ve Müjgan’ın sesini de duyunca Züleyha, onu bir kez daha kalbine gömer. Gülten, Yılmaz’ın evine gidip herkesin iyi olup olmadığını sorar. Yılmaz, Züleyha’yla konuşmak için çiftliğe gider ama o konuşmaya gelmez.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 43. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, çocuğunun olacağına sevinememesi Müjgan’ın ve halasının dikkatini çeker. Züleyha’nın arabasını yolda gören Yılmaz, önüne geçip olanları anlatır. Ama Züleyha, bir daha ona inanmayacağını çocuğuyla birlikte mutlu olmasını diler. Çukurova Valisi bir yemek verir. Yılmaz, Züleyha’yla buluşacakları yerde Adnan’ın nazarlığını bulup cebine koyar. Müjgan onu bulup Yılmaz’ın çocuklarına aldığını düşünüp boynuna takar. Valinin yemeğinde Züleyha, Müjgan’ın boynunda o nazarlığı görür.

Demir’le Züleyha dansa kalkarlar. Yılmaz, onları öyle görünce donar kalır. Demir, kendisi hapisteyken annesinin toprak sattığını öğrenir. Annesine kime sattığını sorduğunda Züleyha, Fekeli’ye sattığını söyler. Demir, İstanbul’daki bir dairesini satıp bir milyon lirayı denkleştirip Fekeli’nin karşısına çıkıp ona baba yadigarı toprakları ona bırakmayacağını söyleyip parayı önüne atar. Demir, tapuların gelmesini beklerken Yılmaz, alınan malı geri vermeyeceklerini söyleyip paraları Demir’e geri gönderir.

Şermin, para çekmeye bankaya gittiğinde hesabına tedbir konulduğunu öğrenir. Parasız kalan Şermin, Sabahattin’in yanında kalmaya devam eder. Yamanların her yıl yaptığı toplu sünnet yemeğinde Çukurova’nın ileri gelenleri davet edilir. Hatip ağa Gaffur’u yanına çağırıp verdiği borç parayı ister. Gaffur’un parası olmadığını öğrenince sünnet yemeğinin tavuklarını kendi çiftliğinden almasını söyler. O da tavukları alır getirir. Tavukları yiyenler fenalaşmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hünkar’ı Ele Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler