Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hünkar'ı Ele Veriyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Hünkar’ı Ele Veriyor!

Perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 43. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz Müjgan’la vedalaşıp Züleyha ile kaçmayı planlar ancak karısının hamile olduğunu duymasıyla şok olur. Züleyha, onu bekler ama gelmeyince çiftliğe geri döner. Yılmaz’a büyük öfke duyan Züleyha, artık her şeyin bittiğini onun tahttan indiğini ona çocuğuyla birlikte mutlu olmasını diler ve bundan sonra kendisinin yaşayan bir ölü olduğunu söyler. Züleyha, Hünkar’ı ele veriyor ve Demir’e annesinin arazileri Fekeli’ye sattığını söylüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha Hünkar’ı Ele Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, annesinin arazi sattığını öğreniyor. Züleyha, Hünkar’ın arazileri Fekeli’ye sattığını söylüyor. Buna sinirlenen Demir, paraları bulup Fekeli’ye götürüp veriyor. Hünkar’da Züleyha’nın ne yapmaya çalıştığını anladığını söylüyor. Artık ondan korkmayan Züleyha, ne yapacağını yine evlatlarıyla tehdit edileceğini söylediğinde Hünkar, bu sefer yapacaklarını hayalinin bile alamayacağını söyler. Yılmaz, bir uçurumun kenarına gidip kaderine isyan ediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1191735707116736512

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, herkesi toplayıp Saniye’yi merdivenlerden kimin ittiğini sorar. Ama hepsi yalan söyleyip Züleyha’yı suçlar. Gülten bu duruma dayanamaz ve gerçeğin onların anlattığı gibi olmadığını bakıcının yengesini kazara ittiğini söyler. Demir, Gaffur, Saniye ve bakıcıyı işten kovar. Demir, kapıdaki güvenlikleri kaldırır. Yılmaz’ın evine açılan kapıyı da açtırır. Demir, çarşıya Yılmaz’la karşılaşır. Yılmaz’ın Demir’i Cengaver’in katili olarak suçlamasıyla ikili bir birlerine silah çeker.

Behiye onları görür ve Müjgan’a anlatır. Müjgan, Yılmaz’ın bu yaptığına çok kızar ve tartışırlar. Gülten, Züleyha’dan abisiyle yengesini affetmesini ister. Züleyha’da affeder ama Saniye’ye davranışları eskisi gibi olmaz. Hatip ağa, Cengaver’i vurduğu silahı ortadan kaldırtır. Ama Jandarmalar silahı ormanda bulur. Savcı hanım Demir’i çağırıp bulunan silahta onun parmak izi olmadığı için beraat edeceğini söyler. Tüm Çukorova’da Demir’in masum olduğu duyulur.

Yılmaz, Züleyha ile buluşur. Tam Demir’e yakalanacakları sırada Gülten fark eder ve Züleyha’yı kurtarır. Yılmaz, uçak biletlerini alır ve Züleyha’ya ne zaman isterse kaçabileceklerini söyler. Züleyha kaçmayı kabul eder. Demir evde beraat etmesinin şerefine yemek verir. Züleyha, kalabalıktan istifade Yılmaz’la buluşacakları yere gider. Yılmaz’da Müjgan’a veda edip çıkmayı planlar. Ama hastaneye gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğreniyor ve donup kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayında! “Ben Yaşayan Bir Ölüyüm Artık”!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler