Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayında! "Ben Yaşayan Bir Ölüyüm Artık"!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayında! “Ben Yaşayan Bir Ölüyüm Artık”!

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 43. yeni bölümüyle 7 Kasım Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Gülten’le vedalaşıp Yılmaz’la buluşup kaçacakları yere gider. Ancak Yılmaz, Müjgan’a veda etmek için hastaneye gittiğinde onun hamile olduğunu öğrenir ve ne yapacağını bilemez. Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm fragmanında, Züleyha Yılmaz’ı gelmediği için affetmiyor ve ona mutlu olmasını bundan sonra “Ben yaşayan bir ölüyüm artık” diyor.

Perşembe Dizileri 2019

“Ben Yaşayan Bir Ölüyüm Artık”!

Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, Yılmaz’ı bekliyor gelmeyince çiftliğe geri dönüyor. Yılmaz, orada Adnan’ın nazarlığını buluyor. Züleyha, Yılmaz’a her şeyin bittiğini onun o tahttan indiğini onun çocuğuyla birlikte mutlu olmasını kendisinin artık yaşayan bir ölü olduğunu söylüyor. Gittikleri davette Züleyha, Adnan’nın nazarlığını Müjgan’ın boynunda görüyor. Hünkar ise Züleyha’ya artık sabrının tükendiğini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 43. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1190287484514701312

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, tüm çalışanları toplayıp Saniye’yi merdivenlerden kimin ittiğini sorar. Herkes yalan söyleyip Züleyha’yı suçlar. Ama Gülten dayanamaz ve gerçeğin onların anlattığı gibi olmadığını bakıcının yengesini kazara ittiğini söyler. Demir, kapıda bekleyen güvenlikleri kaldırır. Hatta Yılmaz’ın evine açılan kapıyı bile açtırır. Demir, çarşıya Yılmaz’la karşılaşır. Yılmaz’ın Demir’i Cengaver’in katili olarak suçlamasıyla ikili bir birlerine silah çeker. Behiye onları görür ve Müjgan’a anlatır. Müjgan, Yılmaz’ın bu yaptığına çok kızar ve ikili tartışır.

Gülten, Züleyha’dan abisini ve yengesini affetmesini ister. Saniye ve Gaffur tekrar işlerinin başına döner. Ama Züleyha’nın Saniye’ye davranışları eskisi gibi olmaz. Hatip ağa, Cengaver’i vurduğu silahı ortadan kaldırtır. Ama Jandarmalar silahı ormanda bulur. Savcı hanım Demir’i çağırıp bulunan silahta onun parmak izi olmadığı için beraat edeceğini söyler. Tüm Çukorova’da Demir’in masum olduğu duyulur. Ama Yılmaz inanmak istemez.

Yılmaz, Züleyha ile buluşur. Tam Demir’e yakalanacakları sırada Gülten fark eder ve Züleyha’yı kurtarır. Yılmaz, uçak biletlerini alır ve Züleyha’ya ne zaman isterse kaçabileceklerini söyler. Züleyha kaçmayı kabul eder. Demir evde beraat etmesinin şerefine yemek verir. Züleyha, kalabalıktan istifade Yılmaz’la buluşacakları yere gider. Yılmaz’da Müjgan’a veda edip çıkmayı planlar. Ama hastaneye gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğreniyor ve donup kalır.

Bir Zamanlar Çukurova 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan’ın Hamileliği Tüm Planları Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler