Ana SayfaÜnlülerMasterChef'te kim elendi?

İlgili Postlar

MasterChef’te kim elendi?

MasterChef Türkiye 40. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta MasterChef ekibi şeflerin önünde her zamanki gibi mutfağın karşısın’dalardı. Mustafa’nın kaptan olduğu kırmızı takım ile Rıfat’ın kaptan olduğu mavi takım’da eleme potasına çıkan isimler belli oldu. Kırmızı ve mavi takımdan çıkan eleme adayları Rıfat, Ekin, Eda, Suna, Murat ve Alican oldu. İlk defa 6 kişilik eleme potasından dolayı bölüm geciktirilmişti MasterChef’in bu bölümünde ise eleme adayların çıkmasıyla yarışma başladı. Rıfat, Ekin, Eda, Suna, Murat ve Alican çıktığı eleme potasında Kim Elendi?

MasterChef Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Masterchef’in bu haftaki durağında, eleme heyecanı vardı. Eleme potasına çıkan yarışmacılar Rıfat, Ekin, Eda, Suna, Murat ve Alican oldu. Şefin kırmızı ve mavi takıma verdikleri yemeklerde hem mavi takım hem de kırmızı takım kazandı çıkan yarışmacılardan 6 kişi olduğundan dolayı eleme heyecanını arttırmak için bir sonraki bölüme aldılar. MasterChef Türkiye 40. bölümüyle dün akşam eleme gerçekleşti elemeye kalan yarışmacılar “Analı Kızlı”adlı yemekte yarışmaya başladılar çok teknik isteyen bu yemek elenen ismi belirledi.

Masterchef Eleme

MasterChef’te Hiç Beklenmeyen Yarışmacı Elendi

MasterChef’te kim elendi?

MasterChef Türkiye 40. bölümüyle dün akşam eleme gerçekleşti. Elemeye kalan yarışmacılar “Analı Kızlı”adlı yemekte yarışmaya başladılar çok teknik isteyen bu bölümde elenen isim belli oldu. Eleme oyununda jüri üyeleri en  sorunsuz iyi tabak olarak ilk olarak Alican’ın yemeğini seçti. Böylece elemeden ilk kurtulan isim Alican oldu. Elenmekten kurtulan ikinci isim ise Suna olarak açıklandı. Elenmekten kurtulan Suna “Hasta halimle yarıştım” diyerek duygulandı. Gecenin en iyi üçüncü yemeğini yapıp Masterchef’te kalmayı garantileyen isim Eda oldu. Edadan sonra potadan 4. olarak Ekin kurtulmayı başardı. Böylece yemekleri az beğenilen son ikiye Murat ve Rıfat durdu. Kendi aralarında seçim jüri üyeleri, Rıfat’ın daha iyi yemek yaptığına karar verdi ve Murat’ın elendiğini açıkladı.

masterchef-murat-rıfat

Göz Yaşlarını Tutamadı!

Tv 8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Masterchef’in bu haftaki durağında, eleme heyecanı vardı. MasterChef Türkiye 40. bölümüyle eleme adayını açıkladı Rıfat, Ekin, Eda, Suna, Murat ve Alican çıktığı elemede Murat ve Rıfat son iki kişi oldular. Rıfat’ın daha iyi yemek yaptığına karar verdi ve Murat’ın elendiğini açıkladı.  Murat ise duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Mehmet Şef, elenen isme duygusal bir konuşma yaptı. Mehmet Şef, “Seninle ilk karşılaştığım anı hatırladım. En çok etkilendiğim şey sende, mert oluşun. Bireysel oyunlarda varlık gösteremedin ama takım oyunlarında sırtlayıcı bir adam oldun. MasterChef’te duruşun ve davranışlarınla akıllarda kalan bir adam oldun. İnsanlar duruşları ve ahlaklarıyla akıllarda kalır. Sen MasterChef’te benim unutamayacağım isimlerden biri oldun. Senden iyi bir şef çıkacağına eminim” ifadelerini kullandı. Danilo ise, “Sen çok özel birisin. Seni özleyeceğiz” dedi.

MasterChef Murat Göz Yaşlarını Tutamadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler