Ana SayfaÜnlülerMasterchef'te Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Masterchef’te Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 39. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta MasterChef ekibi şeflerin önünde her zamanki gibi mutfağın karşısın’dalardı. Mustafa’nın kaptan olduğu kırmızı takım ile Rıfat’ın kaptan olduğu mavi takım “Meze” çeşitleri yaparak yarışmayı başlattı. Kaybeden takımda elenen yarışmacı kim oldu?

MasterChef Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Masterchef’in bu haftaki durağı, Kendi sahalarında şeflerin sunumuyla yapacak olacakları yemek “Meze” Çeşitleriydi. Mehmet Yalçınkaya’nın açıklamasıyla yapacak oldukları mezeler; Haydari, Humus, Acılı Antep Ezme, Patlıcan Salata ve Beyin Söğüş mezeleri vardır 2 ara sıcak olarak’da; Paçanga Böreği, Kalamar yanında Tarator sos olan Meze ve ara sıcak yemeklerini yaptılar.

Dokunulmazlık Oyunu!

Masterchef

MasterChef Türkiye 39. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bu hafta MasterChef ekibi şeflerin önünde her zamanki gibi mutfağın karşısın’dalardı. Mustafa’nın kaptan olduğu kırmızı takım ile Rıfat’ın kaptan olduğu mavi takım “Meze” çeşitleri yaparak yarışmayı başlattı. Geçtiğimiz Bölüm’de Kurtuluş savaşının dönüm noktası olan Ankara Polatlı’ya gittiler. Kore, Kıbrıs, Terör ve 15 Temmuz gazilerinden oluşan konuklara takımlar Atatürk’ün sevdiği yemekler olan, Etsiz Kuru Fasulye, Pilav, Ispanaklı Börek, Zeytin Yağlı Enginar ve Höşmerim yaptılar. Yemeklerini en çok beğenilen takım kırmızı takım oldu mavi takım ise bireysel dokunulmazlığa gitti. Şimdiki bölüm’de ise Mehmet Yalçınkaya’nın açıklamasıyla yapacakları mezeler; Haydari, Humus, Acılı Antep Ezme, Patlıcan Salata ve Beyin Söğüş mezeleri vardır 2 ara sıcak olarak’da; Paçanga Böreği, Kalamar yanında Tarator sos olan Meze ve ara sıcak yemeklerini yapmalarını söylediler. Somer Şef ise yeni içerikle yarışmalara kuralları anlattı.

Somer Şef yeni içerikle yarışmacıları bir hayli zorladı bu içerikte ise takımda 6 kişi değil 4 kişi ile oynanacak ve diğer 2 kişi odada bekleyecek. Kırmızı ve Mavi takım seçtikleri arkadaşlar ise Mavi takımda Eda ile Yasin oldu Kırmızı takımda ise Murat ile Kıvanç oldu. Her takımda 4 kişi kaldılar ve yarışmanın süresi 1 saat oldu yarışmanın başlamasıyla herkes görevlerini alarak tabaklarını sorunsuz şekilde bitirmişti. Bitirilen tabaklarda rengi olmadan sıraya dizdiler ve bütün takımı yukarı aldılar. gönderilen 4 yarışmacı gelerek hangisini sizin takım yapmıştır yada hangisi daha iyidir diyerek 4 yarışmacı olan eda, Yasin, Kıvanç ve Murat bilmeye çalıştılar. Eda ile Yasin öncelikle yarışarak kendi takımlarında bildikleri puan 13 oldu. Murat ve kıvanç ise bilmeye çalıştı.

Takımlardan 4 kişi meze hazırlarken 2’şer kişi ise stüdyonun dışına çıkarılmasıyla hangi tabak hangi takımın diyerek yarışma başladı. Mavi takımdan Yasin ve Eda tadımda takımlarına fark attırdılar. Murat fazla bilemezken İmkansızı başaran Kıvanç, 7 tabak içinde takımının 6 tabağını buldu ve durumu 14-14’e getirdi. Bunun sonucunda son karar şeflere kaldı. Şeflerin oyuyla kazanan mavi takım oldu.

Bireysel Dokunulmazlık Oyunu!

masterchef-batuhan
masterchef-batuhan

Yarışmayı kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık’da Kereviz çeşitli yemek yaparak kazanan isim Batuhan oldu. Şeflerin söylemesiyle Batuha’nın söylemesi gereken isim Suna oldu. Eleme potasına Suna yollayan Batuhan hatalarını söyleyerek olay yarattı. Mustafa bu karara en çok bozulan isim oldu ve Batuhan’ı ‘keşke beni yazsaydın’ diye tepki gösterdi. Kırmızı takımdan çıkan adaylar Suna ve Murat oldu cezadan dolayı eleme potasına giren isim ise Alican oldu. Mavi takımda eleme potasına giren isim Ekin, Rıfat ve Eda oldu.

Masterchef’te Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Masterchef’in iyi yarışmacısı olan Suna, Batuhan onu eleme adayı yapınca sert tepki verdi. Suna, “Hastaydım ve Batuhan benim zayıflığımdan yararlandı’ diyerek ağladı. Suna yarışmada sorunlu olan tüm yemekleri kurtardığını söyleyip isminin söylenmesine fazlasıyla sert bir tepki verdi. Suna isminin söylenmiş olmasının acısını ise Murat’tan çıkardı. Murat’ın yemeklerine bilememesine sinirlenen Suna onunla kavga etti. Murat ise “Yemeklerin tadına baksaydınız ne demek istediğimi anlardınız’ diyerek suçlamalara tepki gösterdi. Kırmızı takımın oylamasında 6. eleme adayı Murat olarak belirlenirken bir sürpriz de yaşandı. Kim elendi diye beklerken Mehmet Yalçınkaya elemenin yarına bırakıldığını duyurdu. Bunun sebebini ise elemede ilk kez 6 yarışmacının yer alması olarak izah etti. Perşembe akşamı Masterchef’te elenen isim belli olacak. Eleme adayları, Rıfat, Ekin, Eda, Suna, Murat ve Alican oldu.

Masterchef Türkiye Yarışmacı Suna Göz Yaşlarını Tutamadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler