Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli: Ben Hayatta Dengeye İnanıyorum!

İlgili Postlar

Defne Samyeli: Ben Hayatta Dengeye İnanıyorum!

Son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz’la olan ayrılığındaki neden hala bilinmiyor. Kendi hakkında çıkan haberlere karşı tepkisiz kalamayıp dün sert bir açıklama yapan ünlü sanatçı bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan “Balçiçek ile Dr. Cankurtaran” programına katıldı. Programda kendisi hakkında açıklamalar yapan Defne Samyeli “Ben hayatta dengeye inanıyorum.” sözleriyle dikkat çekti.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Ayrıldı!

Geçtiğimiz haftalarda üzücü bir haberle gündeme gelen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi. Kimsenin inanmak istemediği ayrılık hakkında hiçbir açıklama yapmayan çiftin birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından kaldırılmaları ayrılık iddialarını da doğrular nitelikte oldu.

Defne Samyeli’den Ayrılık Hakkında İlk Açıklama!

Defne Samyeli Sessizliğini Bozdu!

Cem Yılmaz‘la ayrılığı nedeniyle günlerdir magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Defne Samyeli kendisi hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. Ayrılık hakkında uzun bir süredir açıklama yapmayan Defne Samyeli, hakkında çıkan haberler karşısında dayanamayarak sessizliğini bozdu. Özel hayatıyla ilgili hiç kimsenin merakını gidermek zorunda olmadığını dile getiren Samyeli hakkında çıkan asılsız haberlere de sert çıkışlarda bulunarak “İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da ‘maksat haber olsun’ mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli: Ben Hayatta Dengeye İnanıyorum!

Bugün Kanal D “Balçiçek ile Dr. Cankurtaran programının konuğu olan Defne Samyeli güzellik sırlarını anlattı. Yemek yemekten çekinmediğini hatta bazı zamanlarda çok yediğini açıklayan Samyeli hiçbir zaman kilolu olmadığını açıklayarak zayıflığının nedenin genleri olduğuna değindi. Zayıf olmak için hiçbir zaman çabalamadığını ve sadece hayatında denge oluşturmaya çalıştığını açıklayan Defne Samyeli canı istediğinde yemekten kaçınmadığını ancak vücudunun farkında olduğunu ve sağlıksız besinleri çok fazla tükettiği zaman fark ederek bu besinleri tüketmeye ara verip vücudunu dinlendirdiğini açıkladı.

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler