Ana SayfaÜnlülerGöksel Konseri Coşturdu!

İlgili Postlar

Göksel Konseri Coşturdu!

Türkçe Pop müziğin en başarılı isimlerinden olan Göksel konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Dün Adana’da 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı Etkinlikleri için düzenlenen konserle dinleyicisiyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelenlere eşsiz bir müzik şöleni sunan Göksel konseri coşturdu. Ünlü sanatçının konserini Adana halkı büyük bir ilgiyle karşıladı.

Sahne Enerjisi Çok Seviliyor!

Pop’un nostaljik kadını Göksel sahne enerjisiyle sevenlerini kendine bir kez daha hayran bırakıyor. Sahnede geçmişten günümüze kadar sevilen parçalarını seslendiren başarılı sanatçının konserleri sevenlerinden yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Yoğun bir konser takvimine sahip olan başarılı şarkıcının bu seferki durağı da Adana’ydı.

Göksel: Yıllarca Beni Acıların Kadını Sandınız!

Göksel Harbiye’yi Islıklara Boğdu!

23 Ekim’de İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşan Göksel kendisini dinlemeye gelenlere eşsiz bir müzik şöleni sundu. Kostümleri ve şıklığıyla göz kamaştıran başarılı sanatçı oryantal şovu ve sürprizleri çok sevildi. Şarkılarını tamamen canlı bir şekilde yorumlayan Göksel konserindeki senfonik kısımla sevenleriyle duygu dolu anlar paylaştı. “Depresyondayım” şarkısını söylemeden konserini bitirmeyen ünlü sanatçının hareketli parçalarına dinleyenler alışıklar ve ıslıklarla eşlik etti.

Göksel Konseri Coşturdu!

Göksel Konserini Coşturdu!
Göksel Konserini Coşturdu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın kutlanması için Adana’da düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan Göksel Adana’da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yediden yetmiş yediye herkesin dinlemeye geldiği sanatçı sevenlerine eşsiz bir müzik şöleni sunmasının yanı sıra kırmızı elbisesiyle de herkesi kendine hayran bıraktı. Adanalı sevenleriyle samimi anlar paylaşan Göksel sahnedeki sempatik halleriyle de herkesin yüzünü güldürdü.

Göksel Kimdir?

Göksel Konserine Yoğun İlgi
Göksel Konserine Yoğun İlgi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler