Ana SayfaKültür ve SanatSüheyl Ve Behzat Uygur’un Oyunu ‘Süt Kardeşler’ Gün Sayıyor

İlgili Postlar

Süheyl Ve Behzat Uygur’un Oyunu ‘Süt Kardeşler’ Gün Sayıyor

Tiyatronun bir efsane haline gelen Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur babalarının sanat mirasını sürdürmeye devam ediyor. “Uygur Tiyatrosu”nda sahneledikleri oyunlarla çok sevilen sahnelerinin kapılarını aralayan Süheyl ve Behzat Uygur bu kez de Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın öyküsünden Sadık Şendil’in sinema için senaryolaştırdığı efsane film “Süt Kardeşler”, tiyatro oyunu olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Yakında izleyicisiyle buluşacak olan Süheyl Ve Behzat Uygur’un oyunu ‘Süt Kardeşler’ gün sayıyor!

Tiyatrodan Vazgeçmediler

Sanatla iç içe büyüme ayrıcalığını tadan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler tiyatrocu bir aileden geliyor. Aile miraslarını devam ettirerek tiyatrodan asla vazgeçemeyen ve ekranda olmadıkları dönemlerde daha çok Uygur Tiyatro’sunda zaman geçiren kardeşler bu sene yep yeni bir oyunla izleyicileriyle buluşacak.

Süheyl Uygur: “Babamın Sesini Çok Özledim!”

“Markopaşa” Dillere Destan Oldu

Süheyl ve Behzat Uygur’un geçtiğimiz senelerde yeniden düzenleyerek sahnelediği “Markopaşa Müzikali” tiyatroseverlerden yoğun bir ilgiyle karşılandı. Uygur kardeşlerin babalarının adına yeniden düzenlediği müzikalde sahne alan Necla Uygur sanatın bir tutku olduğunu ve bir sanatçının sahneden kopamadığını gözler önüne sererek izlemeye gelen herkesi büyüledi.

Süheyl Ve Behzat Uygur’un Oyunu ‘Süt Kardeşler’ Gün Sayıyor

“Süt Kardeşler”i tiyatro sahnesine uyarlamak için büyük bir çaba sarf eden Süheyl ve Behzat Uygur, oyunun provalarına bir süre ara vermişti. Yeniden prova sürecine giren Uygur’lar geçtiğimiz gün prova öncesi Emine Ün ve oyunun tüm kadrosuyla birlikte Turmp AVM’de bir restoranda yemek yiyerek sohbet ettiler. Prova için sahneye geri dönerken sorulara yanıt veren Uygur kardeşler sağlıkları el verdiği sürece tiyatro sahnelerine asla veda etmeyeceklerini açıklayarak “Süt Kardeşler”in Kasım ayının sonunda izleyicisiyle bulaşacağını açıkladı.

Behzat Uygur Kimdir?

Süheyl Ve Behzat Uygur’un Oyunu ‘Süt Kardeşler’ Gün Sayıyor
Süheyl Ve Behzat Uygur’un Oyunu Gün Sayıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler