Ana SayfaDizilerKadın 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Şimdide Arif'le Yakınlaşmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Kadın 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şirin Şimdide Arif’le Yakınlaşmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Kadın 69. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hatice’nin ölümünü kabullenemeyen sürekli onun hayaliyle konuşan Enver, karısıyla romantik bir yemek yemeyi hayal eder ve dikkatsizliğiyle evde yangın çıkar. Ceyda’ya güvenen Bahar, Emre’den saç teli alıp DNA testini tekrar yapmasına yardımcı olur. Nisan, Şirin teyzelerinin babasının ve anneannesinin katili olduğunu söylemesiyle Arif’ten uzaklaşmaya başlar. Doruk ise teyzesinin konuşmalarını unutur. Şirin, Bahar’a acı çektirmek için şimdide Arif’le yakınlaşmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2019

Şirin Şimdide Arif’le Yakınlaşmaya Çalışıyor!

Kadın dizisi 70. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceyda ile Bahar, Enver beyden Şirin’in arkadaşlarıyla yemeğe gittiğini öğreniyor. Şirin ise Arif’le yemeğe çıkıyor ve mahalleye birlikte dönüyorlar. Arif yanındayken Şirin, Bahar’a nispet yapar gibi ona el sallıyor.

İşte Kadın 70. bölüm 1. fragmanı…

KADIN DİZİSİ 69. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Enver, sürekli Hatice’nin hayalini görür ve konuşur. Onunla romantik bir yemek yediğini hayal edip mumları yakar. Mumların yandığını unutan Enver, evde yangın çıkmasına neden olur. Bütün ev yanar ve kül olur. Haberi öğrenen herkes büyük bir şok yaşar. Enver ile Şirin, Sarp’ın yaşadığı evde kalmaya başlarlar. Tüm kıyafetleri kül olan Şirin, Sarp’ın kıyafetlerini giyer.

Çocukları karşısına alan Şirin, anneannelerinin ve babalarının katilinin Sarp olduğunu söyler. Bu durumdan Nisan çok etkilenir hatta kapıya gelen Arif’in suratına kapıyı kapatır. Doruk ise neler olduğunun farkında bile değildir ve Arif abisini sevmeye devam eder. Bahar, babasının şapkasını kafasına takıp okula gitmek isteyen Doruk’u görünce duygulanır. Ancak Şirin’in üzerinde Sarp’ın gömleğiyle eşofmanını görünce çok sinirlenir.

Ceyda, olaya el atıp ona kendi kıyafetlerinden verir. Bahar, Şirin’in çocuklarına söylediklerini öğrenir ve ona fena patlar. Bahar, Arda’nın Emre’nin oğlu olduğuna inanır. Ceyda’ya inandığını tekrar DNA testi yapmak için arkadaşından yardım istediğini söyler. Geriye Emre’den saç teli almak kalır. Bahar, Emre’nin yanına gidip zor günlerinde yanında olduğu için teşekkür edep omuzundan bir saç teli alır. Tekrar yapılan testin sonucu ne olacak?

Kadın 69. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Bahar Babalık Testi İçin Ceyda’ya Yardım Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler