Ana SayfaKültür ve SanatFestivalde 3 Yakışıklıya yoğun ilgi

İlgili Postlar

Festivalde 3 Yakışıklıya yoğun ilgi

Bu sene 56.sı düzenlenen “Antalya Altın Portakal Festivali” bu sene de yoğun katılımla düzenlendi. Festivalin başlangıcında kortejde yerini alan oyuncular sevenlerinden yoğun ilgi gördü. Festivalde 3 yakışıklıya Can Yaman muamelesi yapan genç kızlar genç oyuncuları çığlıklarla karşıladı.

Düzenlenen En Prestijli Festivallerden

Her sene yenisi düzenlenen “Antalya Altın Portakal Festivali” farklı sanatçılara ve birbirinden başarılı filmlere ev sahipliği yapıyor. Asya ve Avrupa kıtasının en prestijli ve en önemli film festivallerinden birisi olan “Antalya Altın Portakal Film Festivali” ülkemizin aktif olarak yer aldığı en eski ve uzun soluklu film festivalleri arasında yer alıyor.

Festival Yoğun İlgi Uyandırıyor

3 Ağustos’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci ve sinema eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan’ı özel bir etkinlikle başlayan Festival birbirinden başarılı yapımlarla devam etti. Öğlen ünlü sanatçılarla sohbet programının olduğu Festival’in biletleri Festival başlamadan birkaç gün önce tükendi.

Festivalde 3 Yakışıklıya Can Yaman Muamelesi!

Dün ünlü oyuncuların ve usta isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen festivalin özel davetlileri arasında yer alan ünlü oyuncular Gökhan Keser, Tolga Güleç ve Kemal Uçar‘da vardı. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için sabırsızlanan hayranları araç yavaşlar yavaşlamaz ünlü oyuncuların yanına koştu. Sevenlerinin isteklerini kırmayarak kortejde hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra kortejden ayrılan ünlü oyuncular 7 gün sürecek olan festivalde oyuncu arkadaşlarının yer aldığı filmleri izlemek için yerlerini aldılar.

Kemal Uçar Kimdir?

Kemal Uçar
Kemal Uçar
Gökhan Keser
Gökhan Keser
Tolga Güleç
Tolga Güleç

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler