Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz'ı Yeni Bir Süpriz...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yılmaz’ı Yeni Bir Süpriz Bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 42. yeni bölümüyle yarın akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz, kaderiyle oynayan herkesi öldürüp intikam almak istiyor. Cengaveri öldürüp cezasını çekmeden dışarı çıktığını düşünen Yılmaz, sokağın ortasında Demir’e silah çekiyor. Züleyha ile Demir, Şermin’in yanan evinin önünde buluşuyorlar. Yılmaz’a onunla ölüme bile gideceğini söyleyen Züleyha, Demir’e yakalanıyor. İkili birlikte her şeyi arkada bırakıp kaçmaya karar veriyorlar. Ancak Yılmaz’ın aldığı yeni haber onun elini ayağını bağlıyor. Yılmaz’ı yeni bir süpriz bekliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz’ı Yeni Bir Süpriz Bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hünkar, oğluna bir gün haklı olmaktan korktuğunu eğer o gün gelirse de ondan fazla kahrolacağını söylüyor. Demir, Züleyha’dan özür dileyip ona inanmayan herkesin ondan özür dileyeceğini söylüyor. Yılmaz, Züleyha’ya aldığı uçak biletlerini veriyor ve ne zaman isterse o zaman gidebileceklerini söylüyor. Ancak buluşma yerinde Züleyha’yı yalnız bırakıp gelemiyor. Müjgan’ın hamile olduğunu öğrenen Yılmaz şimdi ne yapacak?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 42. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1189226639567118336

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakim Demir’in davasını üç ay erteler. Şermin, Hünkar’dan aldığı 500 bin lira yurt dışına çıkmak için yola çıkar. Şermin’in para aldığını öğrenen Hatip, Şermin’in peşine adamlarını takar. Yolda Şermin’in arabası kaza yapar. Yılmaz, Şermin’in kaza yaptığını öğrenip onu ağır yaralı bir şekilde bulup hastahaneye getirir. Savcı hastaneye Şermin’den ifade almaya gelir. Bunu duyan Hatip, ortadan kaybolur. Şermin, ölümle yüz yüze gelince gerçekleri söylemeye karar verir.

Demir’in Cengaveri öldürmediğini onun evini yaktığı için intikam almak için bunu yaptığını söyler. Züleyha, eve yeni gelen bakıcıyla tartışırken Saniye araya girer ve merdivenlerden düşer. Herkes bunun içinde Züleyha’yı suçlar. Demir tahliye olur. Eve geldiğinde Züleyha’nın yüzüne bile bakmaz. Müjgan’nın babasından halasına ve kendisine yüklü borç kalır. Behice, abisinin evini bile sattığını öğrenir beş parasız ve evsiz Fekeli’nin evine geri döner.

Demir, Züleyha ile yatakları ayırır. Züleyha, rüyasında Yılmaz’la birlikte kaçarken Demir’e yakalandığını ve Demir’in Yılmaz’ı vurduğunu görür. Züleyha Demir’le konuşmak ister ama o  konuşmak istemez. Demir, eve gireceği sırada bir kadın gelip Haminne’yi ormanda bir ağacın altına oturmuş vaziyette bulup bağ evine götürdüğünü anlatır.

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Her Şeyi Göze Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler