Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Her Şeyi Göze Alıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Her Şeyi Göze Alıyor!

Atv ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 42. yeni bölümüyle 31 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Demir hapisten çıkar ama Züleyha’nın yüzüne bakmaz. Çiftlikteki çalışanlar bile Züleyha’ya cephe almaya başlar. Züleyha, kendisini kimseye inandıramaz. Ancak bir kadın gelip Haminne’yi ormanda bulup bağ evine götürdüğünü söyleyince herkes Züleyha’ya inanmamakla büyük hata yaptıklarını anlar. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz artık gözünü karartıyor ve Züleyha’yla yeni bir hayat kurmak için her şeyi göze alıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Her Şeyi Göze Alıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yılmaz, içindeki sese kulak verip kaderiyle kim oynadıysa tek tek öldürmek istiyor. Demir’in cezasını çekeceğini düşünen Yılmaz’a Müjgan’dan sert tepki geliyor. Züleyha, Demir’e artık ona verdiği sözün bir hükmünün kalmadığını söylüyor. Yılmaz’la Züleyha, Şermin’in yanan evinin önünde buluşuyorlar. Züleyha, onunla ölüme bile gideceğini söylüyor. Demir onları görüyor. Fekeli, Yılmaz’a yeni yolunda hakkını helal edip vedalaşıyor. Züleyha, Yılmaz’la birlikte kaçmak ve yeni bir hayata başlamak için sözleşiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 42. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1187763509268013062

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakim Demir’in davasını üç ay erteler. Şermin, Hünkar’dan aldığı 500 bin lira yurt dışına çıkmak için yola çıkar. Şermin’in para aldığını öğrenen Hatip, Şermin’in peşine adamlarını takar. Yolda Şermin’in arabası kaza yapar. Yılmaz, Şermin’in kaza yaptığını öğrenip onu ağır yaralı bir şekilde bulup hastahaneye getirir. Savcı hastaneye Şermin’den ifade almaya gelir. Bunu duyan Hatip, ortadan kaybolur. Şermin, ölümle yüz yüze gelince gerçekleri söylemeye karar verir.

Demir’in Cengaveri öldürmediğini onun evini yaktığı için intikam almak için bunu yaptığını söyler. Züleyha, eve yeni gelen bakıcıyla tartışırken Saniye araya girer ve merdivenlerden düşer. Herkes bunun içinde Züleyha’yı suçlar. Demir tahliye olur. Eve geldiğinde Züleyha’nın yüzüne bile bakmaz. Müjgan’nın babasından halasına ve kendisine yüklü borç kalır. Behice, abisinin evini bile sattığını öğrenir beş parasız ve evsiz Fekeli’nin evine geri döner.

Demir, Züleyha ile yatakları ayırır. Züleyha, rüyasında Yılmaz’la birlikte kaçarken Demir’e yakalandığını ve Demir’in Yılmaz’ı vurduğunu görür. Züleyha Demir’le konuşmak ister ama o  konuşmak istemez. Demir, eve gireceği sırada bir kadın gelip Haminne’yi ormanda bir ağacın altına oturmuş vaziyette bulup bağ evine götürdüğünü anlatır.

 Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha’ya Yapılan Haksızlık Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler