Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha'ya Yapılan Haksızlık Ortaya...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 42. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Züleyha’ya Yapılan Haksızlık Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 41. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şermin Mahkemeye gelmiyor ve paraları alıp yurt dışına gitmek için yola çıkıyor. Yolda kaza geçiren Şermin ölümle yüz yüze gelince Demir’in gerçekleri konuşuyor. Demir, hapisten çıkıyor ama Züleyha’nın yüzüne bile bakmıyor. Kimse Züleyha’ya inanmıyor. Çiftliğe gelen süpriz konuğun söyledikleri herkesi şok ediyor. Züleyha’ya yapılan haksızlık ortaya çıkıyor. Şimdi Züleyha Demir’i affedecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha’ya Yapılan Haksızlık Ortaya Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şermin duruşmaya gelmeyince hakim Demir’in davasını üç ay erteler. Şermin, Hünkar’dan aldığı 500 bin lira yurt dışına çıkmak için yola çıkar. Şermin’in para aldığını öğrenen Hatip, Şermin’in peşine adamlarını takar. Yolda Şermin’in arabası kaza yapar. Hatip ağanın adamları korkup oradan kaçar. Yılmaz, Şermin’in kaza yaptığını öğrenip onu ağır yaralı bir şekilde bulup hastahaneye getirir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Savcı hastaneye Şermin’den ifade almaya gelir. Bunu duyan Hatip, ortadan kaybolur. Şermin, ölümle yüz yüze gelince gerçekleri söylemeye karar verir. Demir’in Cengaveri öldürmediğini onun evini yaktığı için intikam almak için bunu yaptığını söyler. Züleyha, eve yeni gelen bakıcıyla tartışırken Saniye araya girer ve merdivenlerden düşer. Herkes bunun içinde Züleyha’yı suçlar. Demir tahliye olur. Eve geldiğinde Züleyha’nın yüzüne bile bakmaz.

Müjgan’nın babasından halasına ve kendisine yüklü borç kalır. Behice, abisinin evini bile sattığını öğrenir beş parasız ve evsiz Fekeli’nin evine geri döner. Demir, Züleyha ile yatakları ayırır. Evdeki çalışanlar bile Züleyha’ya cephe alır. Züleyha, rüyasında Yılmaz’la birlikte kaçarken Demir’e yakalandığını ve Demir’in Yılmaz’ı vurduğunu görür.

Kahvaltıya yanlarına inen Züleyha Demir’le konuşmak ister ama o başka zaman diyerek konuşmak istemez. Demir, eve gireceği sırada bir kadın gelip Haminne’yi ormanda bir ağacın altına oturmuş vaziyette bulup bağ evine götürdüğünü anlatır. Kadının anlattıklarını duyan Hünkar ve Demir şok olur.. Züleyha’nın söylediklerine inanmayan Demir’le Hünkar şimdi ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova 41. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Gerçekten Mi Kaçıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler