Ana SayfaÜnlülerErhan Yazıcıoğlu ile Röportaj!

İlgili Postlar

Erhan Yazıcıoğlu ile Röportaj!

Türk tiyatro, sinema oyuncusu, yönetmen, seslendirme sanatçısı ve sunucu olan Erhan Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde muhabirler ile karşılaştı. tek kişilik tiyatro ve stand-up gösterisinin hemen ardından muhabirler ile karşılaşmıştır. Muhabirler Erhan Yazıcıoğlu ile röportaj yapmıştır.

Erhan Yazıcıoğlu Kimdir?

Erhan Yazıcıoğlu;”Babam beni tebrik etti”

Tiyatroya başladığı 52 yıl öncesinden bugüne başından geçen hayat hikayesini esprili bir dille anlatmıştır. Muhabirler ile röportaj yapan Erhan Yazıcıoğlu’na, ilk soru şu şekilde gelmiştir;

“İlk tiyatro oyununuzu nasıl gerçekleştirdiniz?”

“İlk oyunumu babam izledi. Beni sahnede gay bir erkek kılığında görünce baya morali bozuldu sanırım ama yolda eve dönerken beni tebrik etti ve ‘Oğlum olmasan, roldeki adama uygun olduğuna inanacaktım, çok gerçekçi oynadın’ dedi. O zaman babam bana çok destek de bulundu onun övgüleri sayesinde devam ettim.” ifadelerini kullandı.

Erhan Yazıcıoğlu ile Röportaj!

Erkan Yazıcıoğlu

Erhan Yazıcıoğlu hayatından birkaç anı anlatarak geceyi eğlenceli kılmıştır, kendi sunduğu televizyon programında hostes olarak ise başlayan ve ardından dünyaca ünlü Baharat Kızlar (Spice Grills) grubunda yer alan Geri Halliwell’in kendisine olan 20 dolar borcu olduğunu söylemiştir. Yazıcıoğlu, “Bende İngilizce az ama onunla kolay anlaşırdım. Tarzancam ve vücut dilim çok iyi olduğu için başka dile gerek duymadım. Çok şeker kızdı. Bir program çıkışı benden taksi için 20 dolar borç istedi, gidiş o gidiş. Eve gidip gelen bu teklifi değerlendirmek için İngiltere’ye gitmiş. Biz onu unuttuk, sonra dünya listelerinde birinci sırada görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum. Arada hala arar, benim hatrımı sorar” ifadelerini kullanan Erhan yazıcıoğlu birçok konuya değinmiştir.

Evliliği hakkında meraklanan muhabirler şu soruları ünlü oyuncumuza sormuştur.

“İlişki durumlarınız nasıl evli misiniz? yoksa boşandınız mı? bunlarla ilgili bize bilgi verir misiniz? “

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler