Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar; "Nasıl doğduysa öyle olmak zorunda."

İlgili Postlar

Hülya Avşar; “Nasıl doğduysa öyle olmak zorunda.”

Türk oyuncu, şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde bir markanın mağaza açılışında reklamlarda oynamıştır. Hülya Avşar, gazeteciler ile anlaşarak evine davet etmiş ve gelen soruları yanıtlamıştır.

hulya-avsar-röportaj

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar: “Evimde oturacak yer bile bulamayabilirsiniz”

Gazeteciler ile sohbet etmeyi özledim ifadelerini kullanan Hülya Avşar, “Gripten nasibimi almış bir şekilde geldim. Şimdi iğneyi yaptırıyorlar hemen ayağı kalkıyorlar. Ben yaptırmadığım için 10 gündür sürünüyorum. Sizleri özledim. Onun için bizleri baş başa bırakın dedim” açıklamasında bulundu. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu‘na reklam’da oynadığı markanın yataklarından gönderdiğini söyleyen Hülya Avşar, “Hem küçük Kaya’ya hem de büyük Kaya’ ya aldık. Kendi yattığım yatağı tavsiye ettim onlara” ifadesini kullanmıştır.

 “Siz evinizi nasıl dizayn ediyorsunuz?”

Hülya Avşar, “Benim evimde oturacak yer bile bulamayabilirsiniz. Çünkü ben yerde oturmayı seviyorum. Açıkçası yerde yaşıyorum. O yüzden de evimin garip bir döşenme şekli var. Renk uyumu yok. Retroyu çok seviyorum. Retrodan yola çıkıyorum.” açıklamasında bulunmuştur.

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Hülya Avşar; “Nasıl doğduysa öyle olmak zorunda.”

“Estetik eleştiriler ile ilgili sevenlerinize ne gibi yanıtlar veriyorsunuz?”

Hülya Avşar, “Nasıl doğduysa öyle olmak zorunda. Onun dışında herkes katılabilir oluyor. Bu Jean mankeni var. ‘Armine Arutyunyan’ Benim çok hoşuma gidiyor. Estetiğe karşı değilim ama insanın yaşı gibi yaşlanması daha güzel.”

“Kızınız Zehra Çilingiroğlu ile ilgili neler düşünüyorsunuz?”

Hülya Avşar, “Yatağa yatıyor. Sağa dönüyor sola dönüyor. Atlıyor zıplıyor. Benimle dalga geçiyor. Madem bir şeyi öneriyorsun bakacağız diyor. Çok değişken zevkleri var. Hiç klasik değiller. Her şey bilgim dahilinde. Ne yaparsa yapsın. O bizden alacağını aldı. Dolayısıyla sonuna kadar güveniyorum. Ne yapıyorsa bildiği vardır. Biz ona her şeyi teslim ettik. Yanlışta yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım. Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum. Kaya ile birlikte hareket ediyoruz. Çok aklı başında bir kız oldu” ifadelerini kullanmıştır.

Hülya Avşar

“Yeni projeler ilgili söylentiler var bunun hakkında bize bilgi verebilir misiniz?”

“Mesleğimin tadını çıkartmak istiyorum. Bana keyif verecek ve beni keyfimden etmeyecek şekilde çalışmak istiyorum. Hikayesinden emin olacağım işlerde yer almak istiyorum. Özellikle dijital platformdan bayağı bir talep var ama onlarda beni ürkütüyor. Ben televizyonu seviyorum.” yanıtlarını vermiştir. Devamında ise  Hülya Avşar, gençleri başarılı bulduğunu ifade etti. “Hepsi çok başarılı çok enteresanlar. Güzel tipler var. Erkekler bayanlardan bir tık daha öndeler. Yakışıklılık ve bu işin içinde almakla beraber. Fakat söyle bir sorunları var. Çok kalabalıklar ve rekabet etmek zorundalar. Her an böyle köprüden düşmeye hazır durumdalar. Çoğunu beğeniyorum.” diyerek Röportaj esnasında sık sık gazetecilere takılan Avşar, onlara mikrofon ve minder fırlattı. Bu pozitif anları yaşatan Avşar güzel röportaj ile günü sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler