Ana SayfaDizilerAfili Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlk Aşk İtirafı Kerem'den Geliyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlk Aşk İtirafı Kerem’den Geliyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Afili Aşk 20. yeni bölümüyle 30 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, Gonca’nın verdiği gazla Kerem’e gidip onun ilk aşkı olduğunu söylemek ister ama onun dalga geçerek konuşmasıyla vazgeçer. Bundan sonra bu itirafı ondan beklemeye başlar. Dizi çekimlerine başlayan Ayşe’nin öpüşme sahnesi olduğunu duyan Kerem’in buna engel olmak için yeni bir planı vardır. İlk aşk itirafı Kerem’den geliyor.

Çarşamba Dizileri 2019

İlk Aşk İtirafı Kerem’den Geliyor!

Afili Aşk 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Serpil hanımla telefonda konuşur ve bundan sonra kural olmadığını öpüşme sahnesini kabul ettiğini söyler. Kerem bu konuşmaları duyar. Samet, Kerem’i arayıp Ayşe’nin öpüştüğünü söyler. Kerem gelip o sahnenin çekilmesine engel olur.

işte Afili Aşk 20. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/2LiHK55q0us

AFİLİ AŞK 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Ayşe’yle çıktıkları romantik yemekte her şeyi anlatmaya karar verir ancak yemeği terk edip gitmek zorunda kalır. Ayşe tek başına eve döndüğünde onu yaptığı için affetmeye pek niyeti yoktur. Ceyda, Hülya’nın kulağına kar suyu kaçırır. Zaten Hülya, çorbacıda Ayşe’den boşanacaklarını duymuştu bir de Ceyda’nın sözleriyle onları yakın takibe alır. İlk işi ikilinin boşanacaklarını Muhsin’e söylemek olur.

Ayşe ile Kerem, onların konuşmalarını duyar ve tedbir almaya başlar. Mutlu bir karı kocayı oynamaya başlayan ikili ilk defa el ele tutuşma yıl dönümünü kutlamak için yemek düzenlerler. Kerem, Ayşe’ye vereceği hediyeyi alması için Volkan’dan yardım ister. Kerem, elinde pasta ve hediyeyle eve gelir. Ayşe’nin ailesininde olduğu yemekte sıra hediyeyi açmaya geldiğinde paketin içinden gecelik çıkınca Rıza donar kalır.

Muhsin, bu yemekten sonra onların boşanacaklarına inanmaz. Hülya, bahçeden Kerem’in kanepede yattığını görür ve Muhsin’e haber verir. O sırada Ayşe konuşulanları duyup Kerem’in yanına gidip yatağa girmesini söyler. Muhsin, Hülya ve Samet, ikilinin yatak odalarının kapısının önüne gider ve içeriden gelen kahkahaları duyar. Sabah işe giden Ayşe ile Kerem, bir oda dolusu kağıttan yapılmış kuğu görür. Ayşe, süprizi kendisine yapıldığını sanıp Kerem’in boynuna sarılır.

Afili Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bakalım Önce Kim İtiraf Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler