Ana SayfaDizilerVuslat 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz'in Çözemediği Tek Bir Düğüm Kalıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Çözemediği Tek Bir Düğüm Kalıyor!

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Vuslat 26. yeni bölümüyle 28 Ekim pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, son olan olaylarında altında babası çıkarsa gözünü kırpmadan onun kurduğu imparatorluğu bitireceğini söyler. Nehir, Tahsin’e Feride’den kurtulursa her şeyin yola gireceğini söyler. Tüm düğümleri çözen Aziz’in, geride çözemediği tek bir düğüm kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz’in Çözemediği Tek Bir Düğüm Kalıyor!

Vuslat dizisi 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sultan Fırat’a annesinin Feride’yi zehirlemek isterken abisini zehirlediğini öğrendiğini söylüyor. Aziz Feride’ye, Salih babanın kendisine gönderdiği saat, kol düğmeleri, onun broşu, kolyesi, bulmaca evdeki kadının kolyesi, Kerem’in dedesi Bülent ve Anita teyze hepsinin bir biriyle ilişkili olduğunu geriye öğrenmeleri gereken ailelerinin kendilerinden ne sakladığını öğrenmek kaldığını söylüyor. Nehir, kıskançlık krizleri geçiriyor ve Feride’yi orada istemediğini söylüyor.

İşte Vuslat 26. bölüm 2. fragmanı…

 

VUSLAT 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasibe, hazırlanıp Nehir’le buluşmaya gider ama onunla görüşemeden eve gelir. Fırat, annesinin öyle giyinip nereden geldiğini sorduğunda cevap alamaz. Nehir, takıntılı olduğu Aziz’in Feride ile bir arada olduğunu duyunca sinirlenip kaza geçirir. Bir çok yerinde kırık olan Nehir, hastaneden çıkar çıkmaz Tahsin bey tarafından eve getirilir. Tahsin, Nehir’in annesiyle telefonda konuşup gönderdiği evrakları imzalamalarını yoksa Nehir’in de sonunun Perihan gibi bir çorba içerek olacağını söyler.

Nehir’in yokluğunda Aziz, tüm hesapları kontrolüne alır. Hasibe, televizyondan Nehir’in kaza geçirdiğini öğrenir ve onu ziyarete gelmek istediğini söyler. Nehir onu Tahsin beyin evine çağırır. Gülten, Hasibe’yi görünce tanır ama nereden tanıdığını anlayamaz. Hasibe de onur tanır. Aziz, şirkette Feride’yle kimse görmeden görüşür. Ama Nehir’in ajanları onların samimi görüntülerini Nehir’e ulaştırır.

Evde eli kolu bağlı Nehir Tahsin beyi arayıp Aziz’in yaptıklarını söyler. Tahsin ise oğluyla kendisinin sözlendiğini onun kendisini istemediğini söyler. Buna sinirlenen Nehir, Perihan hanımın esrarengiz ölümünün nedenini basına verir. Annesinin neden intihar ettiğini öğrenen Sultan kendisini kaybeder. Tahsin, Salih babanın dükkanına silahlı adamlarını gönderir o sırada orada olan Feride ve kardeşini Aziz korumasına alır ve saklanmalarını söyler.

Vuslat 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir ve Tahsin Feride’den Kurtulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler