Ana SayfaDizilerVuslat 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir ve Tahsin Feride'den Kurtulmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir ve Tahsin Feride’den Kurtulmaya Çalışıyor!

TRT 1 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizisi Vuslat 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, Aziz’in kendisini hatırladığını anladıktan sonra kendisine verdiği yüzüğü ve kolyeyi ona geri verir. Nehir trafik kazası geçirir ve hastaneye kaldırılır. Vücudunda çeşitli kırıklar olan Nehir’i Tahsin eve getirir. Nehir, Aziz’in Feride’yle yakınlaştığını öğrenip Perihan’ın ölüm nedenini basına verir. Tahsin Salih babanın dükkanına baskın yaptırır. Dizinin yeni fragmanı geldi. Nehir ve Tahsin Feride’den kurtulmaya çalışıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nehir ve Tahsin Feride’den Kurtulmaya Çalışıyor!

Vuslat 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, bu olaylarında altından babası çıkarsa onun kurduğu imparatorluğu bitirmek için gözünü bile kırpmayacağını söylüyor. Nehir, Tahsin beye Feride’den kurtulursa her şeyin yoluna gireceğini, kendisinin tek bir zaafı olduğunu onunda Aziz olduğunu söyler. Aziz ise Feride’ye giydiğini elbisenin dikenlerinin gölgelerinden bile onu kıskandığını söyler.

İşte Vuslat 26. Bölüm 1. Fragmanı…

VUSLAT 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Aziz’in kendisini hatırlayıp sakladığına çok üzülür. Hasibe, giyinip kuşanıp Nehir’le buluşmaya gider ama onunla görüşemeden eve gelir. Fırat, annesinin öyle giyinip nereden geldiğini sorduğunda cevap alamaz. Nehir, takıntılı olduğu Aziz’in Feride ile bir arada olduğunu duyunca sinirlenip kaza geçirir. Bir çok yerinde kırık olan Nehir, hastaneden çıkar çıkmaz Tahsin bey tarafından eve getirilir.

Tahsin, Nehir’in annesiyle telefonda konuşup gönderdiği evrakları imzalamalarını yoksa Nehir’in de sonunun Perihan gibi bir çorba içerek olacağını söyler. Nehir’in yokluğunda Aziz, tüm hesapları kontrolüne alır. Hasibe, televizyondan Nehir’in kaza geçirdiğini öğrenir ve onu ziyarete gelmek istediğini söyler. Nehir onu Tahsin beyin evine çağırır. Gülten, Hasibe’yi görünce tanır ama nereden tanıdığını anlayamaz. Hasibe de onur tanır.

Aziz, şirkette Feride’yle kimse görmeden görüşür. Ama Nehir’in ajanları onların samimi görüntülerini Nehir’e ulaştırır. Evde eli kolu bağlı Nehir Tahsin beyi arayıp Aziz’in yaptıklarını söyler. Tahsin ise oğluyla kendisinin sözlendiğini onun kendisini istemediğini söyler. Buna sinirlenen Nehir, Perihan hanımın esrarengiz ölümünün nedenini basına verir. Annesinin neden intihar ettiğini öğrenen Sultan kendisini kaybeder. Tahsin, Salih babanın dükkanına silahlı adamlarını gönderir o sırada orada olan Feride ve kardeşini Aziz korumasına alır ve saklanmalarını söyler.

Vuslat 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Feride’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler