Ana SayfaÜnlülerTimur Acar Sahnede Devleşti! Hem Eğlendirdi Hem Güldürdü!

İlgili Postlar

Timur Acar Sahnede Devleşti! Hem Eğlendirdi Hem Güldürdü!

Usta oyuncu Timur Acar, Moda Sahnesi’nin yedinci sezon açılış gecesinde sahneye çıktı. Gecede yedi şarkı seslendiren Acar, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Yedinci sezon açılışı için düzenlenen gecede, Maraton Orkestrası’nın eşliğinde Yılmaz Sütçü, Ceren Gündoğdu önderliğinde, ünlü oyuncular Timur Acar ve Caner Cindoruk konuk sanatçı olarak geçmişten günümüze şarkılar seslendirdi. Timur Acar, sahnede adeta devleşti ve hem eğlendirdi hem güldürdü.

Timur Acar Sahnede Hem Eğlendirdi Hem Güldürdü!

Özel gece için sahneye çıkan Timur Acar, seslendirdiği şarkılarla geceye renk katarken, sergilediği sahne şovu ve esprileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Aynı gecede sahne alan Caner Cindoruk’ta arabesk tarzında seslendirdiği şarkılarla dikkat çekti. Timur Acar, Cem Karaca’nın şarkısı Ceviz Ağacı performansı ile ayakta alkışlandı.
Ünlü komedyen oyuncu Timur Acar, Moda sahnesinin açılışında sahnenin tozunu attırdı. On parmağında on marifeti olan usta oyuncu bu sefer sesiyle de izleyenleri büyüledi. Acar, seslendirdiği şarkılarla geceye renk katarken sahnede sergiledi şovu ve esprileriyle de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

 

Timur Acar Sahnede Hem Eğlendirdi Hem Güldürdü!

Yaklaşık iki saat kaldığı sahnede yedi şarkı seslendiren usta oyuncuya şarkılarıyla Caner Cindoruk‘da eşlik etti. Acar, tam anlamıyla sahnenin tozunu attırdı ve geceye katılan izleyenlerden büyük beğeni topladı. Böylesine özel bir gece için sahneye çıkan Timur Acar, seslendirdiği şarkılarla yaptığı esprilerle geceye renk kattı. Timur Acar’ın sesinin böylesine güzel olduğunu ve sahneye hakim olduğunu bilmeyen izleyiciler ona hayranlıkları daha da arttı.

Böylelikle ünlü oyuncu Timur Acar, sahne performansı ile izleyenlere hem çok güzel bir gece yaşattı. Hemde geceye katılanlara kendisini hayran bırakmayı başardı ve dakikalarca ayakta alkışlandı.

Timur Acar, kendisi gibi oyuncu Eda Özerkan ile hayatını birleştirdikten sonra adını Eliz koydukları bir kızları dünyaya geldi. Çakallarla Dans filminin serisinde yer alan ünlü oyuncuyu biz genelde komedi dizi ve filmlerinde görmeye alışmıştık. Ama oyuncu en son Söz dizisinde ilk defa kötü karakter canlandırarak kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler