Ana SayfaÜnlülerTimur Acar, eşiyle doğumhanedeyken neler yaşadı? Tek tek anlattı...

İlgili Postlar

Timur Acar, eşiyle doğumhanedeyken neler yaşadı? Tek tek anlattı…

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Eda Özerkan Acar – Timur Acar çifti, 9 aylık kızları Eliz ile birlikte röportaj verdi. Anne ve baba olmanın nasıl bir duygu olduğundan tutun da, hamilelik süreci ve doğum sırasında yaşadıklarını anlattılar. Özellikle, Timur Acar’ın “Bir erkeğin ehlileşmesi için girmesi gereken tek yer doğumhanedir.” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Çakallarla Dans 4 Çarşamba Akşamı Tv8’de

Timur Acar ve Eda Özerkan Acar’dan hamilelik, doğum ve ebeveynlik açıklamaları

Timur Acar Kimdir?

İşte ünlü oyuncular Timur Acar ve Eda Özerkan Acar çiftinin verdiği o röportajdan dikkat çeken kısımlar:

Hamilelik sürecini anlatan Eda Özerkan Acar, “Hamileliğim spor ve havuz şeklinde geçti. O süreçte evde de tadilat vardı. Hiç oturmadım, sürekli ayaktaydım. Son güne kadar araba kullandım. Sancım başladığımda evde tektim. Doğuma bile arabamla kendim gittim.” diye konuştu.

Eşi Timur Acar ise, “Bunu en başından beri istiyordum. Orada iki kere düşünüyorsunuz. Hem Eda’yı hem de bebeği… O ikisini bir anda, yan yana görmek mükemmel bir duygu. Tarif etmekte zorlanıyorum. Tarifi yok gerçekten. İyi ki cesaret edip doğuma girmişim. Hayatım boyunca unutamayacağım ve hayatıma çok şey katan bir şeydir. Bir erkeğin ehlileşmesi için girmesi gereken tek yer doğumhanedir.” dedi.

Timur Acar, baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatırken, “Baba olduğunuzda, emniyetli bir alandan bakmaya çalışıyorsunuz her şeye. Hele de bebeğiniz henüz çok küçükse. Şu an Eliz, anne sütüyle beslendiği ve anneye ayrı bir gözle baktığı için onun, benden çok annesine ihtiyacı var. Bir babanın kızını ve bir kızın babasını keşfetmesi, anneden sonra gelişen bir aşama. Bu yüzden ben biraz arkada durur vaziyetteyim. Emniyet gibi, kalkan gibi düşünüyorum kendimi.”

Eda Özerkan Acar ise, “Timur süper bir baba. O konuda hakkını inkâr edemem. Bir şey olduğu zaman gönül rahatlığı ile Eliz’i ona bırakabiliyorum. Altını da değiştirir. Yemeğini de yedirir. Banyo da yaptırır. O konuyla alakalı hiçbir endişem yok. Kariyerime biraz ara verebilirdim; ama çocuk ertelenebilecek bir karar değildi benim için. “Çocuk yaparsam kariyerim ne olur?”, “Unutulur muyum?” diye bir kaygım hiç olmadı.” dedi.

Timur Acar ise, “Bu dönemde bizim için büyütülecek en güzel şey Eliz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler