Ana SayfaDizilerMucize Doktor 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'nin Bulduğu Çözüm Ferman'ı Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Bulduğu Çözüm Ferman’ı Şaşırtıyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başaran Mucize Doktor dizisi 7. yeni bölümüyle 24 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı, Ali’nin insanları kurtarmak için ürettiği fikirlere zekasına hayranlık duymaya başlıyor. Her zaman Nazlı Ali’yi teselli edip yanında olurdu. Bu seferde Nazlı’yı teselli etme sırası Ali’ye geliyor ve onun üzülmemesi için güzel bir konuşma yapıyor. Dizinin yeni fragmanında, Bir çocuk hastanın iyileşmesi için Ali’nin bulduğu çözüm Ferman’ı şaşırtıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali’nin Bulduğu Çözüm Ferman’ı Şaşırtıyor!

Mucize Doktor 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nazlı’nın yaptığı hata için onu teselli etmeye çalışan Ali, kendisininde çok hata yaptığını Ferman hocadan çok azar işittiğini ama pes etmediğini söyler. Hastaneye çocuk bir hasta gelir. Ali, bu işe çocuklara yardım etmek için girdiğini, eğer bunu başaramazsa cerrahlık hayalinden vazgeçeceğini söyler. Çocuğun hayatını kurtarmak için yeni bir çözümle gelen Ali, Ferman hocayı şaşkına çevirir.

İşte Mucize Doktor 7. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Tanju, Ferman’ın başhekim olup yerini alacağını düşünüp onun ekibini acil nöbeti yazar. Düğün konvoyu kaza yapar ve iki düzine yaralı hastaneye geldiğinde Ali bir an donar kalır. Ferman, ekibine iş bölümü yapar. Ali, hastasına yaptığı müdahale ile hayatını kurtarır. Demir’in yanık yaralı hastaya yanlış müdahale yaptığını gören Tanju, onun daha önceki kaybettiği hastaları yüzüne vurup üstüne gider.

Ferman, Tanju’ya sorumluluğu üzerine alır ve Demir’e Tanju’yu haksız çıkarmak için hastasıyla bağ kurmasını ister. Ferman, hep Ali’nin hata yapmasından korkar. Bunu fark eden Adil, ona Ali’yle başka bir derdinin olduğunu söyler. Yaralı olan damadın omuriliği parçalandığı için bacağını kaybetme riski vardır. Ferman, damadın ailesiyle konuşup ellerinden geleni yapacaklarını ama bacağını da kaybedebileceklerini söyler.

Riskli ameliyata Ali’de girer. Başarılı bir operasyonla damadın ayağına kan gitmeye başlar. Adil ile Nazlı’nın girdiği ameliyatta ise hasta hayatını kaybeder. Ali, Adil hocaya hastasını kaybetmesinin Nazlı’nın yanlış müdahalesinden olduğunu üzülerek söyler. Tanju, Demir’in babasının hasta için bağış yaptığını öğrenir. Ferman, Beliz’e evlenme dedikodusunun nereden çıktığını söyler. Beliz’de Kıvılcımı kızdırmak için söylediğini itiraf eder. Ali, Adil’e Nazlı’dan hoşlandığını itiraf eder.

Mucize Doktor 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Hayranlık Duymaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler