Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Ali'ye Son Kozunu Da...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Ali’ye Son Kozunu Da Kullanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez merakla beklenen 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Yolunun bir yanının aşk, diğer yanının nefret olduğunu bilen Ali, ne tarafa gideceğini şaşırıyor. Sevda’yı unutması gerektiğini bilen Ali bunu yapabilecek mi? Evlenmeye karar veren Pilot ile Duygu aşkları tam gaz devam ediyor. Ali, Uygar’dan intikamını almak için silahını doğrultuyor. Uygar Ali’ye son kozunu da kullanıyor ve kendisini öldürmezse ona kardeşinin ismini vereceğini söylüyor.

Pazar Dizileri 2019

Uygar Ali’ye Son Kozunu Da Kullanıyor!

Kimse Bilmez 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Köksal ölüyor ve Sevda, Ali’ye oğlunun öldüğü arabaya bombayı babasının koyduğunu itiraf ediyor. Ali, Sevda’ya sarılıp onun bir suçunun olmadığını, onun babasının suçunun cezasını çektiğini söylüyor. Uygar ise Özlem’e gidip oğlunun katilinin Sevda’nın babası olduğunu söylüyor. Ali Uygar’ı hesaplaşmak için ormana götürüyor. Uygar, eğer kendisini öldürmezse kardeşinin ismini vereceğini söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 19. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1186945358536024064

KİMSE BİLMEZ 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Pilot’un yardımıyla adamların elinden kurtulup yola çıkıp Özlem’i arar. Özlem’in telefonuna Sevda çıkar. Ali, iliğin oğluna uyup uymadığını sorar ve oda uyduğunu söyler. Bunu duyan Ali, çok mutlu olur. Ama kaçtığı adamların tuzağına düşer. Pusu kuran adamlar Ali’nin bulunduğu arabanın üzerine kurşun yağdırmaya başlar. Ali ile Pilot, saldırıdan kurtulmayı başarır.

Silah seslerini duyan Sevda çığlık atar. Özlem, Ali’ye bir şey olduğunu zanneder. Sevda, annesine babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğünü Uygar’ın öğrendiğini söylerken Köksal onları duyar. Artık iyice köşeye sıkıştığını düşünen Köksal, Ali’ye her şeyi anlatarak vicdan azabından kurtulmak ister. Uygar, Ali ile Pilot’un kardeş olduğunu öğrenir ve bu bilgiyle Kurt beyin karşısına çıkar.

Pilot, Duygu’ya bir yüzük alıp evlenme teklif eder. Hüdaverdi’de onu taklit ederek Ezgi’ye evlenme teklif eder. Ali’yi tamamen unutan Duygu, Pilot’la yeni bir başlangıç yapmaya karar verir. Köksal, Ali’yi bulur ve tam her şeyi anlatacakken silahlar patlar. Ali’ye doğrultulan silahı gören Köksal, onun önüne gerilir ve kendisi vurulur. Köksal, Ali’ye gerçekleri anlatabilecek mi?

 Kimse Bilmez 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Sevda’yı Unutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler