Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cahide Kızlarını Koruyabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Cahide Kızlarını Koruyabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sevgili Geçmiş ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi heyecan dolu ilk bölümüyle izleyiciden büyük bir beğeni almayı başardı. Evlenmek üzere olan İpek’e bir mektup gelir. Mektupta evlatlık olduğunu öğrenen İpek, iki kız kardeşinin daha olduğunu öğrenir. Onlara mektup yazar ve düğününe davet eder. Çilem’in mektubunu arkadaşı Azra alır ve başı belaya girince onun yerine geçip düğüne gider. Deren’in de geldiği düğünde, ablalarının kendisine kötü davranan Tekin’le evlendiğini öğrenirler. Aynı gece İpek kardeşlerinden yardım ister ama arbedede Tekin ölür. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi. Hapiste olan Cahide oradan çıkınca kızlarını koruyabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Cahide Kızlarını Koruyabilecek Mi?

Sevgili Geçmiş 2. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Deren, Tekin’in ölümüyle ilgili her şeyi polise gidip itiraf etmeleri gerektiğini söyler. Cemal ise Çilem’i bulup bir ailesinin olduğunu söyler. Deren, aileleri ile ilgili tüm bilgilerin olduğu dosyayı bulup kardeşlerine getirir. Ailesini  tanımak isteyen Çilem’e Cemal, onların hayatlarını cehenneme çevirebileceğini söyler. Hapiste olan Cahide, kızlarının neleri göze aldıklarını bilmediğini, ama onların rüyalarına dokunamayacağını söylüyor.

İşte Sevgili Geçmiş 2. bölüm ön izleme…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İpek, gelen mektupla evlatlık olduğunu ve iki kardeşi daha olduğunu öğrenip onlara mektup yazar. Deren, doktor olmuştur. Mektubu alır ancak dolandırıcıların işi zannedip çöpe atar. Mektubu ailesine anlattığında evlatlık olduğunu öğrenir. Çilem ise nişanlısından hamile kalır. Onun mektubu müzikle uğraşan Azra’nın eline geçer. Azra, mektupta yazanları ona söylemek ister onun hamile olduğunu evleneceğini öğrenince sonra söylemeye karar verir.

Azra’yı arkadaşları bir yapımcıyla tanıştırır. Adamın çok parası olduğunu öğrenen arkadaşları Azra üzerinden onunla yakınlık kurup paralarını çalma derdindedir. Azra’nın arkadaşları ölür ve onların koydukları paralar çantasındadır. Paraları yetiştirme yurduna bırakan Azra, düğüne gitmek için yola çıkar. İpek, Deren ve Çilem zannettiği Azra’yla bir araya gelir. Tekin’in onu defalarca kere dövdüğünü öğrenen kardeşler İpek’e ne zaman isterse yardım edeceklerini söyler.

Düğünden sonra, ailesinin onu dövdüğünü söylediğini anlayan Tekin, yine İpek’i dövmeye kalkar. İpek kendisini odaya kapatıp kardeşlerini arar. Kızlar gelir ve ablalarını götürmeye çalışırken Tekin düşer. Deren onu kurtarır ancak Tekin gözünü açar açmaz ona saldırır. Azra’da eline geçen ilk şeyle Tekin’in kafasına vurur. Tekin ölür ve kardeşler onu götürüp gömerler.

Sevgili Geçmiş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanları Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler