Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanları Yayında!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanları Yayında!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak Sevgili Geçmiş dizisi bomba gibi geliyor. Süreç filmin yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Funda Alp yazdı.Yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturuyor. Emre Kınay ve Ece Uslu’nun baş rollerini oynayacağı dizide pek çok sevilen oyuncu da yer alıyor. Sevgili Geçmiş dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı ve 2. fragmanı da yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Cuma Dizileri 2019

Sevgili Geçmiş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlginç konusuyla ve usta oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek olan Sevgili Geçmiş dizisi Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. 25 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan dizinin baş rollerini Emre Kınay ve Ece Uslu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar gibi bir çok oyuncu da yer alıyor. Ayrıca dizide usta oyunculardan Yurdaer Okur ise konuk oyuncu olarak yer alacak.

İşte Sevgili Geçmiş 1. bölüm 1. fragmanı…

Birbirlerinden habersiz ayrı dünyaları olan üç kız kardeş birer mektup alırlar ve İpek’in düğün gecesinde buluşurlar.

İşte Sevgili Geçmiş 1. bölüm 2. fragmanı..

İpek yeni evlendiği eşinden şiddet görüyor. Yaralarını ise hayatta olduklarından yeni haberdar olduğu kardeşleri sarıyor.

SEVGİLİ GEÇMİŞ KONUSU!

Zengin bir ailenin çocuğu ile evlenen Cahide isimli bir kadının kocasını kardeşi Cemal tarafından büyük bir iftiraya uğrar. Kocasını öldürmekle suçlanan kadın 24 yıl ceza alınca, kendisi hapisteyken 3 kızı yetiştirme yurduna verilir. Her birini farklı yerlerde ve ailelerde birbirlerinden habersiz büyürler.

Dizi birbirlerinden haberiz büyüyen üç genç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş kendilerinden haberdar olan birinden gizemli bir mektup alırlar ve kardeşlerden birinin düğününde bir araya gelirler. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içerisinde bulacaklardır. Kardeşlerden biri müzisyen, biri doktor ve diğeri uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibidir. Üç kız kardeş düğün gecesinden sonra Güneşli Bahçe kasabasından çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Mecburiyetten oluşan bu beraberlikte kardeşler birbirlerini tanırlar ve arkadaş olup dayanışma içesine girerler.

 Ece Uslu Kimdir?

Emre Kınay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler