Ana SayfaKimdirElifcan Ongurlar Kimdir?

İlgili Postlar

Elifcan Ongurlar Kimdir?

“Kızlarım İçin” dizisinin sevilen oyuncusu Elifcan Ongurlar kimdir? Elifcan Ongurlar kaç yaşında? Elifcan Ongurlar dizileri neler? Elifcan Ongurlar filmleri neler? Elifcan Ongurlar aslen nereli? Elifcan Ongurlar hangi burç? Elifcan Ongurlar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Elifcan Ongurlar Kaç Yaşında? Elifcan Ongurlar Aslen Nereli? Elifcan Ongurlar Hangi Burç?

Elifcan Ongurlar, 7 Haziran 1993 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Elifcan Ongurlar İkizler burcudur.

Elifcan Ongurlar Kimdir?

Elifcan Ongurlar üniversiteye kadar eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü”nü kazanan Elifcan Ongurlar, eğitimi için İstanbul’a gelmiştir.

2012 senesinde ilk projesi olan “Ateşin Düştüğü Yer” filmi ile beyaz perdede izleyicisiyle buluşan Elifcan Ongurlar, filmdeki oyunculuk performansıyla izleyenleri etkilemeyi de başarmıştır. Arından sevilen dizi “Kayıp Şehir” ile ekranlara gelen genç ve başarılı oyuncu, 2015 senesinde yayınlanan “Kara Ekmek” dizisiyle seyircisini bir kez daha etkilemeyi başarmıştır.

Aynı sene ekranların sevilen dizisi olan “Kiralık Aşk”ın başarılı kadrosunda kendine yer edinen Elifcan Ongurlar, “Fikret” karakteriyle büyük övgü toplamıştır.

Elifcan Ongurlar Dizileri

  • 2017 – Kızlarım İçin
  • 2015 – Kiralık Aşk
  • 2014 – Kayıp Şehir

Elifcan Ongurlar Filmleri

  • 2012 – Ateşin Düştüğü Yer
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler