Ana SayfaÜnlülerMustafa Topaloğlu'ndan Bakım Tüyoları!

İlgili Postlar

Mustafa Topaloğlu’ndan Bakım Tüyoları!

Crystal Design Your Beauty  kapılarını görkemli bir açılışla müşterilerine açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa Mustafa Topaloğlu, Ece Gürsel, Bircan Bali gibi iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Özlem Aksünger ve Mustafa Aksünger’in kurucuları olduğu markanın açılışı üçüncü şubesiyle geçtiğimiz gün Etiler’de gerçekleşti. Çıkışta gazetecilerle konuşan Mustafa Topaloğlu’ndan bakım tüyoları geldi.

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Mustafa Topaloğlu’ndan Bakım Tüyoları!

İş ve sanat dünyasından bir çok isimin katıldığı açılışta Uzaylı lakaplı ünlü ses sanatçısı Mustafa Topaloğlu gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Mustafa Topaloğlu, insanın öncelikle kendisine saygı duyması gerektiğini ve kendisine sürekli bakması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasına devam eden Topalğlu, Allahın verdiği bu cana iyi bakıp karşı tarafa pozitif bir enerji vermek gerektiğini söyleyip bakım tüyoları verdi.

HER GÜN YÜZÜME BAL SÜRERİM!

Topaloğlu, böyle açılışları hiç kaçırmadığını biliyoruz. Kişisel bakımına ve özellikle cildine çok iyi baktığını söyleyen Mustafa Topaloğlu, her gün yüzüne bal sürdüğünü, bunu sürmesinin sebebi ise cildini soğuğa ve sıcağa karşı koruduğunu, çünkü balın ne sıcak ne de soğuk geçirmediğini söyledi.

Mustafa Topaloğlu'ndan Bakım Tüyoları

2018 yılında cilt bakımında en iyi ödülünü alan marka, sektöre girdiğinden bu yana bakım konusunda kendi metotlarını geliştirip, cilt bakımlarında hep en iyisini hedefliyor ve müşterilerinden de tam not almaya devam ediyor.

Uzaylı Lakaplı Mustafa Topaloğlu İmaj Değiştirip Küpe Taktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler