Ana SayfaDizilerHercai 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dilşah'ın Mektubu Hazar'ın Eline Geçiyor!

İlgili Postlar

Hercai 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dilşah’ın Mektubu Hazar’ın Eline Geçiyor!

Atv ekranlarının cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Hercai 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bölümünde; Reyyan artık Miran’a güvenmeye başlar. Miran, babaannesini karşısına alır ve bundan sonra yaptığı hiç bir oyunun kendisini Reyyan’dan ayıramayacağını söyler. Şadoğulları konaklarını geri alır ve tüm imzalanmış anlaşmalar ortadan kaybolur. Tüm okları Reyyan’ın üzerine çekmek isteyen Azize, planında başarılı olamaz. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Dilşah’ın yazıp bıraktığı mektubu Hazar’ın eline geçiyor.

Cuma Dizileri 2019

Dilşah’ın Mektubu Hazar’ın Eline Geçiyor!

Hercai 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize’nin yaptığı plan tutmuyor. Reyyan, gerçeklerin ortaya çıkıp düşmanlığın bitmesi için babasından yardım istiyor. Bunu yaparak öksüz ve yetim bir çocuğa da yardım etmiş olacağını söylüyor. Reyyan, Miran’a neye inanırsa inansın onu asla bırakmayacağını söylüyor. Gizemli bir kadın Hazar’ı bulup Dilşah’ın ölmeden önce yazıp ona bıraktığı mektubu veriyor. Hazar bu mektupta yazanlarla Miran’ı kendisine inandırıp kızını kurtarabileceğini söylüyor.

İşte Hercai 19. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1187840735883726848

HERCAİ 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kafasında bir kurşunla yaşamak zorunda olan Gül ablasını ve Miran’ı özler. Hazar’da Gül’ü Reyyan’a götürür. O gece Gül’ün Aslanbeyler konağında kalacağını öğrenen Nasuh, Hazar’a sert çıkar. Ama Hazar, kızının kafasında bir kurşunla yaşamak zorunda olduğunu ve o ne istiyorsa onu yapacağını söyler. Bu arada Handan’dan sonra Zehra da hamile olduğunu öğrenir.

Miran’ın arkadaşının düğününe Reyyan ile Gül’le giderler. Gönül onları gördükçe içi erir ama babaannesinin kendisine kardeşini vereceği için susup oturur. Düğünde, Miran’la Reyyan karşılıklı oynarlar. Ertesi günü Gül’ü babasına teslim etmek için arayan Reyyan, yolda gördüğü dedesinin arkadaşıyla konuşur. Yıllar önce orada büyük bir yangın olduğundan bahseder. Nasuh’un o yangına kadar iyi birisi olduğunu söyler.

Azize, Azat’ın evlerinin avlusunda bırakıp gittiği silahı alıp, eğer uzaklara gitmezse o silahla Reyyan’ı öldüreceğini onunda hapislerde çürüyeceğini söyler. Bu arada Nasuh, evlerini geri alır. Azize’nin Şadoğullarına ait ne kadar sözleşme evrak varsa hepsi kaybolur. Avukatları da ortadan kaybolur. Azize, bunu yaptıranların Reyyan olduğunu işaret eder. Azat’ın kız kardeşini ayarlayan Azize, Reyyan’ı arayıp abisinin gitmesine engel olmasını ister.

Reyan, Azat’ı yolundan geri döndürmek için gider. Azize’de Miran’a Reyyan’ın Azat’la kaçtığını söyler. Birlikte hava alanına gittiklerinde, Miran Reyyan’ın tuzağa düştüğünü anlar. Babaannesinin kayıp dediği avukatı da ona gösterir. Azat’a tehdit edildiği silahı geri verir.

Hercai 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan İçin Herkesi Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler