Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Babamızın Katili Burnumun Dibinde'!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Babamızın Katili Burnumun Dibinde’!

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Çukur merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Koçovalı kardeşlerin davası görülüyor. Bütün Koçovalı kadınları mahkemenin önünde heyecanla sonucun ne olacağını merakla bekliyor. Yamaç Akın’ın uyuşturucu işine bulaştığını öğrenmiş ve onu uyarmıştı ama onun Çukur’da uyuşturucu ürettiğini bilmiyordu. Dizinin yeni  fragmanında, Vardolu’nun, ‘Babamızın katili burnumun dibinde nefes alıp verişini duyuyorum’ sözleri Yamaç’ın kanını donduruyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Babamızın Katili Burnumun Dibinde’!

Çukur 3. sezon 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç ile Azer teke tek hesaplaşmak için buluşup büyük bir kavgaya tutuşuyorlar. Duruşmanın sonunda Selim serbest kalıyor ve eve geliyor. Saadet’in gözleri ise Vartolu’yu arıyor. Vortolu’nun nerede olduğunu soran Saadet’e Sultan, kocasının eninde sonunda geleceğini, kendisinin tek başına yattığını ve kendi kocasının gelmeyeceğini söylüyor. Yamaç, Vardotu’yu ziyarete gidiyor. Vartolu, ‘Babamızın katili burnumun dibinde onun nefes alıp verdiğini duyuyorum’ diyor. Bunu duyan Yamaç, kendini kaybediyor.

İşte Çukur 3. sezon 6. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali’nin polislerden kaçmasına Damla yardım eder. Çizgili Kenan’ın İdris baba öldükten sonra, “Öküz öldü ortaklık bitti” sözlerine içerleyen Cumali onu hamamda yakalayıp intikamını alır. Polislerin baktıkları yere tekrar gelmeyeceğini düşünen Cumali tekrar eve geri döner. Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, babasının intikamını almak için Çukur’a gelip Yamaç’ı bulur. Yamaç’tan abisi Cumali’yi kendisine vermesini ister ve oda kabul eder.

Dağhan için plan yapan Yamaç’a Şenol da yardım eder. Dağhan, Yamaç’ın Cumali’yi kendisine getirdi zanneder ama büyük tuzağa düşer. Yamaç, Efsun’u arayıp buluşmak ister. Efsun, orada silahlı saldırıya uğrar ve bunu yapan kişinin Yamaç olduğunu zanneder. Oysaki Efsun’un Yamaç’la konuşmalarını dinleyen Mahbule bu saldırıyı yaptırmıştır. Bu saldırıyı düzenleyenin Yamaç olduğunu zanneden Efsun, Azer’le görüşüp Çukur’u ve Yamaç’ı yok etmeye kararlı olduğunu söyler.

Babaannesine sarılan Efsun, Yamaç’ın kendisini kandırdığını söyleyerek ağlar. Sultan, Akın’ı yanına çağırıp dedesinin emanetlerini asıl sahibi olan Yamaç’a vermesini istiyor. Yamaç, mahalleliyi kahveye toplar ve bundan sonra İstanbul’a savaş açacaklarını söyleyip var mısınız diye sorar. Herkes Yamaç’ın teklifini kabul eder. Akın ise sevdiklerinin öleceğini söyleyince Yamaç, sevdiklerinin artık ölmeyeceğini çok sevdiğinin öldüğünü söyler. Akın, emanetleri Yamaç’a teslim edip çıktıktan sonra amcasının açığının yakaladığını onun sevdiklerini kaybetmekten korktuğunu anlar.

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Akın’ın Uyuşturucu Ürettiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler