Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Akın'ın Uyuşturucu Ürettiğini...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Akın’ın Uyuşturucu Ürettiğini Öğreniyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çukur merakla beklenen 3. sezon 6. bölümüyle 28 ekim pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin  yeni bölümünde; Yamaç, Akın’ın sadece uyuşturucu işine girdiğini öğrenip onu yanlış yaptığı için uyarıyor. Akin’da her şeyi Çukur için yaptığını söylediğinde Yamaç, onu kovuyor. Dizinin yeni fragmanında; Yamaç Damla’dan Akın’ın Çukur’da uyuşturucu ürettiğini öğreniyor. Yamaç, zaaflarını bilen Akın’a ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Akın’ın Uyuşturucu Ürettiğini Öğreniyor!

Çukur 3. sezon 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hapiste olan Koçovalı kardeşlerin davası görülüyor. Koçovalı kadınları mahkemeye büyük bir umutla gidiyorlar. Hakim kararını açıklıyor. Yamaç ise Ali’yi bulmaya uğraşıyor. Damla, Yamaç’ın duymak istemediği şeyi  Akın’ın Çukur’da uyuşturucu ürettiğini söylüyor.

işte Çukur 3. sezon 6. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Polislerin baskınına uğrayan Cumali’nin kaçmasına Damla yardım eder. Çizgili Kenan’ın İdris baba öldükten sonra, “Öküz öldü ortaklık bitti”  sözlerine içerleyen Cumali onu hamamda yakalayıp intikamını alır. Cumali ile Damla arasında romantik anlar yaşanır. Polislerin baktıkları yere tekrar gelmeyeceğini düşünen Cumali tekrar eve geri döner. Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, babasının intikamını almak için Çukur’a gelip Yamaç’ı bulur.

Yamaç’tan abisi Cumali’yi kendisine vermesini ister ve oda kabul eder. Dağhan’a dersini vermek için plan yapan Yamaç’a Şenol da yardım eder. Dağhan, Yamaç’ın Cumali’yi kendisine getirdi zanneder ama büyük tuzağa düşer. Yamaç, Efsun’u arayıp buluşmak ister. Efsun, orada silahlı saldırıya uğrar ve bunu yapan kişinin Yamaç olduğunu zanneder. Oysaki Efsun’un Yamaç’la konuşmalarını dinleyen Mahbule bu saldırıyı yaptırmıştır.

Bu saldırıyı düzenleyenin Yamaç olduğunu zanneden Efsun, Azer’le görüşüp Çukur’u ve Yamaç’ı yok etmeye kararlı olduğunu söyler. Babaannesine sarılan Efsun, Yamaç’ın kendisini kandırdığını söyleyerek ağlar. Sultan, Akın’ı yanına çağırıp dedesinin emanetlerini asıl sahibi olan Yamaç’a vermesini istiyor. Yamaç, mahalleliyi kahveye toplar ve bundan sonra İstanbul’a savaş açacaklarını söyleyip var mısınız diye sorar.

Herkes Yamaç’ın teklifini kabul eder. Akın ise sevdiklerinin öleceğini söyleyince Yamaç, sevdiklerinin artık ölmeyeceğini çok sevdiğinin öldüğünü söyler. Akın, emanetleri Yamaç’a teslim edip çıktıktan sonra amcasının açığının yakaladığını onun sevdiklerini kaybetmekten korktuğunu anlar.

Çukur 3. Sezon 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yamaç Akın’ı Çukur’dan Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler