Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Sen Bana Aşıksın'!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Sen Bana Aşıksın’!

Show Tv’nin büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gökçe’nin ağır konuşmasıyla Yıldız oraları terk etmeye kararlıdır. Kuzey ona gitmemesini çünkü ona değer verdiğini söylemesi Yıldız’ı derinden yaralar. Emine’yle Hanife bir plan yapıp Yıldız’la Kuzey’i evlendirmek isterler ancak planları tutmaz. İkili bir araya gelip bir birlerini suçlamaya başlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yıldız Kuzey’e ‘Sen bana aşıksın’ diyor.

Cumartesi Dizileri 2019

‘Sen Bana Aşıksın’!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, aşık olduğunu itiraf edemeyen Kuzey’e onun kendisine aşık olduğunu söyler. Ama Kuzey bunu kabul etmez. Kızlar bile babalarına, Yıldız ablaya aşık olduğunu söyler. Yıldız iki evin ortasını yüksek çitle çevirip, Kuzey’le arasına mesafe koymaya karar verir. Pembe ise Doktor Cihan’ın Yıldız’dan hoşlandığını duyunca aynı ona benzemeye çalışır.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 8. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey, Yıldız’ın gitmesine engel olmak için arabasının önüne geçip gidemeyeceğini söyler. Yıldız, neden diye sorduğunda Çünkü ona değer verdiğini söyler. Yıldız daha da öfkelenir. Gökçe, annesiyle telefonda konuşur ve onun birlikte olduğu adamdan ayrılıp eve tekrar yerleştiğini kızlarını da yanında istediğini öğrenir. Feride ve Mine, babalarını bırakıp istanbul’a gitmek istemez. Kuzey, eski karasının Gökçe’ye 50 bin lira para gönderdiğini duyunca çok kızar.

Kamer, babasının rızası olmadan Poyraz’la evlenmeyeceğini söyler. Kız isteme olur ama Yıldız, hiç bir Kadıoğullarının kendisinden önce bir Mollaoğullarıyla evlenemeyeceğini söyler. Emine ile Hanife bir araya gelip Yıldız ile Poyraz’ı evlendirmek için hasta numarası yapıp, onların bir birleriyle evlenmelerinin son arzuları olduğunu söyler. Ama ne Yıldız ne de Kuzey bu numarayı yutmaz.

Gökçe, bir mektup bırakıp İstanbul’a annesinin yanına gideceğini onun gönderdiği paranın da yatağın altında olduğunu yazar. Kuzey, Osman’ı arayıp Gökçe’nin İstanbul’a gittiğini o durdurmazsa kendisinin durduracağını söyler. Feride ve Mine, kardeşlerinin gittiğini babalarına söyler ama o rahattır. Onun gidemeyeceğini çünkü aşkını bırakamayacağını söyler. Gökçe eve geldiğinde, kendi mektubuna benzer bir mektup bulur. Kendisini bırakıp gittiklerini düşünen Gökçe üzülürken içerken babası ve kardeşleri çıkar. Bu da ona iyi bir ders olur.

Pembe, doktor Cihan’la evlenmek ister ama onun Yıldız’ı beğendiğini öğrenir. Kuzey’le Yıldız buluşup bu evlilik işi için birbirlerini suçlamaya başlarlar. Kuzey, herkesin onun kendisini sevdiğini söyler. Yıldız’da aynısını ona söyleyince, Kuzey gözyaşları içinde bundan sonra kimseyi sevemeyeceğini haykırmaya başlar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Yıldız’a Acı Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler