Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 20. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra'nın Velayetini İstiyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 20. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra’nın Velayetini İstiyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 19. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Suna ile Nejat, nişanlanıyor. Bunu duyan Aylin, Nejat’a bir an evvel kızının annesi olduğunu açıklamasını istiyor. Hande’nin eline Suna ile ilgili büyük bir koz daha geçiyor. Kayra annesinin Aylin olduğunu anlıyor ve onunla görüşmek istemiyor. Kayra, bir tek Suna annesi olduğunu başka anne istemediğini söylüyor. Suna’yı kıskanan Aylin Kayra’nın velayetini istiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Aylin Kayra’nın Velayetini İstiyor!

Benim Tatlı Yalanım 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Suna, Nejat’ın evlenme teklifini kabul ediyor ama babasına bunu nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Nejat’la evin önünde, babasına Nejat’a aşık olduğunu onunda kendisini sevdiğini evlenme teklifi ettiğini ve bunu kabul ettiğini nasıl söyleyeceğini konuşurken Şevket her şeyi duyuyor. Önce bir tepki vermiyor ama sonra Suna’nın yanına gidip yarın Nejat’ın istemeye gelmesini söylüyor.

BENİM TATLI YALANIM  19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Samet, Berrin’le babasının arasında bir şeyler olduğunun farkına varır ve onu Suna’nın nişanına çağırır. Şevket’te ondan bu günde kendisini yalnız bırakmamasını ister. Berrin, erkek tarafı olarak nişana katılır ve Nejat’a Suna’yı ister. Enise, Nejat’a biberli tuzlu kahve yapar. Hande, Nejat’ın Suna’yla nişanlandığını öğrenip Aylin’e evin konumunu gönderir. Aylin, kedileri sevmek için dışarı çıkan Kayra’nın yanına gidip konuşacakken Nejat yanlarına gelir.

Aylin, Nejat’a başka bir kadının kızına anne demesini istemediğini bir an evvel onun annesi olduğunu söylemesini ister. Nejat, Kayra’yla konuşup gerçek annesinin onunla tanışmak istediğini söyler. Ama Kayra onunla görüşmek istemediğini söyler. Aylin eve gelir. Nejat ona Kayra’nın onunla tanışmak istemediğini söyler ama inanmaz. Kayra, bağrışmaları duyup aşağıya iner ve onun annesi olduğunu anladığını söyler.

Kayra Suna’nın yanına gidip, kendisinin Suna annesi olduğunu başka bir anne istemediğini söyleyince Aylin ağlayarak evden çıkar. Bu arada Hande, Berrin’in aslında Pervin olduğunu ve Suna’nın annesi olduğunu öğrenir. Aylin, elinde kağıtla tekrar eve gelir. Nejat’a Kayra’nın velayetini istediğini söyleyip mahkeme celbini ona verir.

Benim Tatlı Yalanım 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kayra Gerçek Annesini Görünce Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler