Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kayra Gerçek Annesini Görünce...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kayra Gerçek Annesini Görünce Ne Yapacak?

Benim Tatlı Yalanım dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nejat’la Suna öpüşürken yakalandıktan sonra tüm aile onların bir birlerine aşık olduğunu anlar. Nejat, Berrin’le gidip Suna’yı babasından ister. Nejat, Aylin’in yurt dışına gitmekten vazgeçtiğini öğrenir. Suna, Nejat’la konuşup Kayra’ya daha fazla yalan söylemeyip ona bir an evvel annesinin kim olduğunu söylemelerinin gerektiğini söyler. Kayra, gerçek annesini, abla dediği Aylin olduğunu görünce ne yapacak?

Cumartesi Dizileri 2019

Kayra Gerçek Annesini Görünce Ne Yapacak?

Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aylin, Nejat’a Kayra’nın başkasına anne demesini istemediğini bir an evvel ona gerçek annesi olduğunu söylemek istediğini söyler. Nejat, ona kızı için doğru bir zaman olmadığını söyler. Suna ise Kayra’dan daha fazla bir şey saklamamaları gerektiğini söyler. Nejat, Kayra’nın kendisini bırakıp annesiyle gitmesinden korktuğunu söylediğinde Suna, Kayra’nın kendisi gibi olduğunu babasına aşkla baktığını söyler. Büyük gün gelir ve Aylin Kayra’ya ‘Kızım’ diye seslenir.

İşte Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Burcu, Serkan’ın kendisine evlenme teklif edeceğini düşünür. Daha önceden de tranvası olan Burcu, Serkan’a kendisini farklı biri olarak göstermeye çalışır. Sonunda Nejat’ın Suna’ya evlenme teklif edeceğini o yüzüğün sahibinin de Suna olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Hande başka bir şirkette işe başlar.

Nejat, kızına sahte bir anne tuttuğu haberi yayılınca bir basın toplantısı yapmaya karar verir. Ama Hande oraya bir adamını gönderip sorularıyla Nejat’ı sıkıştırmasını ister. Gazeteci, Suna’ya Kayra’nın yanında sahte annelik için kaç para aldığını sorunca Nejat, gazeteciyi yumruklar ve o anlar kaydedilir. Hande, videoyu izledikten sonra Kayra’nın görüntüsünü kesip yayınlamasını ister.

Berrin, bunları Hande’nin yaptığını öğrenir ve görüntülerin basına sızmasına engel olur. Hande, Berrin hanımla görüşüp onu kendi çalıştığı şirkete çekmeye çalışır. Konuşmaları Berrin kaydeder ve bu teklifi ret edip Nejat’tan ve Suna’dan uzak durmasını söyler. İşsiz kalan gazeteci Suna’ya o videoyu göndererek onu tehdit eder.

Suna, Nejat’ı korumak için görüşmeye gider. Sahte annelik için 200 bin lira aldığını söyler. Nejat, mahkemeden çıktıktan sonra Suna’ya ulaşamayınca Saniye’yi arar ve yerini öğrenir. Suna’nın gazeteciyle buluştuğu parka gidip adamın telefonunu kırar ve bir daha çevrelerinde olmamalarını söyler. Aylin, yurt dışına gidecekken fikir değiştirir ve kalmaya karar verir.

Benim Tatlı Yalanım 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Pervin Şevket’ten Suna’yı Nejat’a İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler