Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci Akalın'ı Kızdırdı!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Akalın’ı Kızdırdı!

Yakında nişanlısı Gökhan Çıra ile dünya evine girmeye hazırlanan Selin Ciğerci geçtiğimiz gün düzenlediği kına gecesiyle çok konuşuldu. Ünlü fenomenin kına gecesi adete bir ünlüler geçtiydi. Yakın arkadaşı Demet Akalın’ında katıldığı kına gecesinde işlerin renginin değiştiği iddia ediliyor. Söylentilere göre Selin Ciğerci Akalın’ı kızdırdı! Peki yakın arkadaşlar arasında ne oldu?

Selin Ciğerci Restoran Bombası

Kına gecesi ve düğün hazırlıklarına bir süredir devam eden ünlü fenomen Selin Ciğerci geçtiğimiz ay yemek yemek için gittiği bir restoranda nişanlısına sosyal medyadan ısrarla mesaj atan bir kadınla karşılaştı. Bu durum karşısında sinirlerine hakim olmayan Ciğerci kadının masasına giderek ona bağırmaya başladı ve ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kimsenin nişanlısına yazmayın mesajı gönderdi.

Selin Ciğerci, Demet Akalın İçin Yapmam Dediği Şeyi Yaptı..

Selin Ciğerci’nin Çok Konuşulan Kına Gecesi

Düğün için geri sayıma başlayan Selin Ciğerci geçtiğimiz gün görkemli bir kına gecesi düzenledi. Hem sosyeteden, hem de ünlülerden birçok ismin katıldığı kına gecesinde Işın Karaca ve Ciğerci’nin yakın dostu Demet Akalın‘da varı. Kına gecesinde şarkı söyleyip dans eden Akalın, gecenin tüm eğlencesini sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı ancak geceden bir süre sonra Akalın’ın tüm paylaşımları silmesi büyük bir merak uyandırdı.

Demet Akalın Kimdir?

Selin Ciğerci Akalın’ı Kızdırdı!

Kına gecesi organizasyonuyla gündemde olan Selin Ciğerci ve Demet Akalın’ın kavga ettiği iddia ediliyor. İddialara göre gece boyunca Instagram hesabından onlarca hikaye paylaşan Demet Akalın’ın paylaşımlarını silmesinde ki neden Ciğerci’nin organizasyon şirketiyle yaptığı anlaşmaymış. Geceye birçok ünlü isim katılacağından dolayı Ciğerci, ünlülerin organizasyon paylaşımları için organizasyon şirketinden 250 Bin TL alacak şekilde bir anlaşma yapmış. Ancak beklendiği gibi gizli kalmayan bu anlaşmayı öğrenen Akalın’ın küplere binerek sosyal medya hesabından tüm paylaşımları sildiği iddia ediliyor. Söz konusu iddialar hakkında bugün açıklama yapan Ciğerci Demet Akalın’la aralarında bir kavga olmadığını dile getirerek inanmayalar içinde “Düğünde yine bizi görürsünüz” açıklamasını yaptı. Söz konusu anlaşma iddialarınında yalan olduğunu açıklayan Ciğerci, Akalın’ın paylaşımları çirkin çıktıkları için kaldırdığını söyledi…

Selin Ciğerci Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler