Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci, Demet Akalın İçin Yapmam Dediği Şeyi Yaptı..

İlgili Postlar

Selin Ciğerci, Demet Akalın İçin Yapmam Dediği Şeyi Yaptı..

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci dünya evine girmeden önce, yakın dostu olan pop kraliçesi Demet Akalın ile tatil için İtalya’ya gitti. Selin Ciğerci Demet Akalın için öyle bir şey yaptıki paylaşımı görenler gözlerine inanamadı. Detaylar Haberimizde..

Hadise’ye Bir Disste Selin Ciğerci’den!

Selin Ciğerci, Demet Akalın İçin Yapmam Dediği Şeyi Yaptı..

Bu yıl Ekim ayında ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturucak olan DJ ve şarkıcı Selin Ciğerci, yılın yorgunluğunu çıkarmak ve alışveriş yapmak için yakın dostu Demet Akalın ile İtalya’ya gitmişti.

Selin Ciğerci, Demet Akalın İçin Çiğ Balık Yedi!

Dünyaca ünlü markalarından gün boyunca alışveriş yapan ünlü ikili, sonrasında Milano’da lüks bir restaruantta yemek yedi. Şarkıcı Demet Akalın’ı her fırsatta ne kadar çok sevdiğini söyleyen Selin Ciğerci, Demet Akalın için çiğ balık yedi.

Selin Ciğerci Kimdir?

Çiğ balık yediği anı sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın, “En güzel tatil arkadaşım, nereye götürsem ne yedirsem asla hayır demiyor” dedi. Şarkıcı Selin Ciğerci, Demet Akalın’ı ne kadar çok sevdiğini de haliyle kanıtlamış oldu.

İşte Demet Akalın’ın O Paylaşımı;

Demet Akalın’dan Norm Ender’e Sert Cevap!

Demet Akalın’ın Bronz Teni Dikkatlerden Kaçmadı!..

Bu yaz Çeşme’de eşi ve kızı ile tatil yapan ünlü pop star Demet Akalın’ın bronz teni de takipçilerinin beğeni yorumuna tutuldu. Selin Ciğerci ile çektirdiğipozundaki pürüzsüz görünen yüzü dikkatlerden kaçmadı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, görünümü hakkında değişimi sosyal medya hesabından bir video paylaşarak anlatmıştı. Güzel şarkıcı; “Çeşme’de yandım, Oranın güneşi bile farklı” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler