Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın Yeni Kiloları Yok Artık Dedirtti..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Yeni Kiloları Yok Artık Dedirtti..

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli ile aşkları doludizgin devam eden komedyen Cem Yılmaz, tatilini bu yıl Bodrum’da geçiriyor. Son dönemlerde tamıtamına 20 kilo verendiğini bildiğimiz Cem Yılmaz’ın son hali görenleri şaşırttı. Cem Yılmaz neden bu kadar kilo aldı? Detaylar Haberimizde..

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a Zehir Zemberek Sözler

Ünlü Komedyenin Aldığı Kiloları Dikkatlerden Kaçmadı..

Bu sezon 30 Eylül’de sahne gösterilerine başlayacak olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz yıldan bu yana aşk yaşadığı Defne Samyeli ile birlikte yaz tatilini Bodrumda yapıyor. Son dönemlerde spor yaparak tam 20 kilo kaybeden Cem Yılmaz’ın objektiflerde tekrar kilo alması da gözlerden kaçmadı.

Cem Yılmaz kimdir?

Kiloları Şoke Etti..

Posta Gazetesinde yer alan özel habere göre, Sevgilisi Defne Samyeli ile en meşhur koylardan olan Cennet Koyu’ndaki villasında dinlenen Cem Yılmaz, çoğu zaman Samatya ismini verdiği teknesiylede açılıyor. Geçtiğimiz yıl fitness öğretmeni Sami Hamidi ile idman yapan ve tam 20 kilo veren Cem Yılmaz’ın tatilde tekrar kilo almış olması dikkatleri üzerine çekti.

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu bikinili fotoğrafıyla kendine hayran bıraktı

Defne Samyeli Mest Etti..

Her zaman fit görüntüsüyle heryerde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel şarkıcı Defne Samyeli, hoş fiziği ve şık bikinisi ile yine beğeni topladı.

Defne Samyeli kimdir?

İşte Defne Samyeli Ve Cem Yılmaz’ın Tatil Görüntüleri;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler