Ana SayfaÜnlülerHadise'ye Bir Disste Selin Ciğerci'den!

İlgili Postlar

Hadise’ye Bir Disste Selin Ciğerci’den!

Geçtiğimiz günlerde Reynmen’in “Ela” şarkısına video çeken Hadise sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Ünlü şarkıcıya bazı isimler destek verirken, bazı isimlerden de tepkiler yağdı. Çektiği videoyla kariyerine de riske atan Hadise’ye bir disste Selin Ciğerci’den geldi! İşte Selin Ciğerci’nin o videosu;

“Nasıl Kötü, Nasıl Estetikten Yoksun!”

Sert eleştirileriyle tanınan Ahmet Hakan’ın eleştirilerinden bu kez Hadise nasibini aldı. Hadise’nin dostları ve arkadaşlarını da sözleriyle eleştiren Ahmet Hakan, böyle bir videoya ne gerek vardı diyerek sitem etti. Hadise’nin dans videosu için “Nasıl kötü, nasıl estetikten yoksun” sözlerini kullanan Ahmet Hakan’a da bu sert yorumu nedeniyle tepkilerde gecikmedi.

Hadise’nin Olay Videosu 4 Milyon İzlendi

Ebru Polat’tan Hadise’ye Destek!

“Ela” şarkına çektiği videoyla Ahmet Hakan tarafından eleştirilen Hadise‘ye destek Ebru Polat’tan geldi. Hadise’nin ardından kendisi de bir dans videosu yayınlayan Ebru Polat sosyal medya hesabından Ahmet Hakan içinde imalı yorumlarda bulundu.

Hadise Kimdir?

Hadise’ye Bir Disste Selin Ciğerci’den!

Son günlerde çektiği videoyla adından sıklıkla bahsettiren Hadise’ye bir tepki de Selin Ciğerci‘den geldi. Ciğerci sosyal medya hesabından renkli kıyafetler ve sarı bir perukla “Ela” şarkısında dans ettiği bir video yayınlayarak sevenlerini kahkaha krizine soktu.

Selin Ciğerci Kimdir?

https://www.instagram.com/p/B0iw5MkDl_w/?utm_source=ig_web_copy_link

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler