Ana SayfaDedikoduSeda Türkmen ve Bora Akkaş Neden Boşanıyor?

İlgili Postlar

Seda Türkmen ve Bora Akkaş Neden Boşanıyor?

“Benim Tatlı Yalanım” dizisinin sevilen oyuncusu Seda Türkmen 2017 senesinde Bora Akkuş’la nikah masasına oturmuştu. Bir süredir birlikte olan ve evlenme kararı alan çiftin bu kararı sevenleri ve yakın çevresini de çok mutlu etmişti. Birbirine olan uyumuyla çok sevilen çift son dönemlerde anlaşmazlıklar yaşadıkları iddia ediliyor. Evlilikleri hakkında öncesinde bir açıklama yapmayan çiftin bugün boşanacakları öğrenildi. Peki Seda Türkmen ve Bora Akkaş neden boşanıyor? Detaylar haberimizde;

Rüya Gibi Bir Düğün

5 senedir birlikte olan Seda Türkmen ve Bora Akkaş çifti 2017 senesinde dünya evine girme kararı almışlardı. Meslektaş olan çift Beykoz Kundra Fabrikası’nda dünya evine girerek rüya gibi bir düğün yaptı. Düğünden fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan çiftin birbirine uyumları çok sevilmişti.

Bora Akkaş ile Seda Türkmen Boşanmaktan Vazmıgeçti!

Kavgalar İlişkiyi Sarstı

Birbirlerini çok severek evlenme kararı alan Bora Akkaş ve Seda Türkmen çifti iddialara göre evlendikten kısa bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşamaya başladı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin evliliklerin birinci yıl arifesinde ciddi bir tartışma içerisine girdikleri iddia edilmişti. Hatta ikili geçtiğimiz senede boşanmanın arifesine gelmiş sonrasında evliliklerine bir şans daha tanımışlardı.

Bora Akkaş Kimdir?

Seda Türkmen ve Bora Akkaş Neden Boşanıyor?

Evliliklerinin 1. senesi dolmadan kavga etmeye başladıkları iddia edilen  Seda Türkmen ve Bora Akkaş çiftinin uzun bir süredir aralarındaki sorunu çözmek için çaba sarf ettikleri söyleniyor. 7 senelik ilişkinin yaklaşık 1 senesini ilişkilerini kurtarma çabasıyla geçirdiği iddia edilen çift geçtiğimiz gün boşanma kararı alarak “Evlilik birliğinin temelinin sarsılması” gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Boşanma süreciyle ilgili açıklama yapan Seda Türkmen’in avukatı çiftin birbirlerinden mal ya da tazminat talebinin olmadığını söyleyerek, mal paylaşımının eşit bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Seda Türkmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler