Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Açıkladı: "Boşanıyorum"

İlgili Postlar

Seren Serengil Açıkladı: “Boşanıyorum”

Uzun zamandır hamile kalmayı sabırsızlıkla bekleyen üncü sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Yaşar İpek’ten bugün boşanacağını açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Hamile olan Seren Serengil Neden Boşanıyor?

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor!

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında dillere destan bir düğün töreniyle kendisi gibi şarkıcı olan Yaşar İpek ile evlenen Seren Serengil, kendi sosyal medya hesabından yaptığı bu gün ki paylaşımıyla resmen duyurdu.

Seren Serengil: “Davayı Çok Daha Önce Açmıştım!”

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, “Bayram öncesi boşanma davası açtım bunu da ilk defa açıklıyorum” mesajıyla paylaşımı yaptı.

Seren Serengil Yeniden Hamile

Paşlaşımlar Ayrılık İddialarını Kuvvetlendiriyordu..

43 yaşındaki ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, evlendiği andan itibaren bu yana anne olmak için bebek tedavisi görüyordu. Tedavi sonucunda geçtiğimiz ay hamile kaldığı müjdesini hayranlarına duyuran  Seren Serengil’in son zamanlarda yaptığı paylaşımlarıyla eşi Yaşar İpek ile evliliğinin yolunda gitmediğini sinyallerini veriyordu.

Boşanma dedikodularınında diz boyu olması sonrasında Seren Serengil, sosyal medya hesaplarındaki Yaşar İpekle olan tüm fotoğraflarını sildi ve beklenen son oldu ve ünlü çift birbirini takipten çıkardıkları görüldü.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil: Çok Zor Oldu Bu Kararı Vermek”

Ünlü şarkıcı Seren Serengil son olarak bugün sosyal medya hesabından geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Yaşar İpek’ten boşanacağını tüm takipçilerine duyurdu. Seren Serengil, “Çok zor oldu bu kararı vermek” ifadeleriyle başladı açıklamsında Yaşar İpekle olan evliliği süresince yaşadığı sorunları dile getirerek artık yolun sonuna geldiğini anlattı.

İşte Seren Serengil’in Boşanma Hakkındaki Paylaşımı;

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler