Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCanKan Sürpriz Bir Düete İmza Attı!

İlgili Postlar

CanKan Sürpriz Bir Düete İmza Attı!

Bir döneme damgasını vuran CanKan uzun bir aradan sonra yeniden sevenleriyle buluşacak. 2016 senesinde yeniden bir albümle yeniden çıkış yapan CanKan sürpriz bir düete imza attı. Sevenlerine enerjik bir parçayla merhaba demeye hazırlanan CanKan’ın yeni şarkısı için geri sayım başladı. İşte CanKan’ın yeni projesi hakkında tüm detaylar;

2000’li Yıllara İz Bıraktılar

2000’li senelerin adından en çok söz ettiren müzik grubu olan CanKan, albümleriyle dinleyici tarafından çok sevildiler. Özellikle “Yar Yar” ve “Yaranamadım” parçalarıyla akıllara kazınan CanKan çıkış yaptıkları dönemde, müzik kanallarının her hafta düzenlediği “İlk 10” listesinde uzun süre yerlerini korumayı da başarmışlardı.

“Ölümsüz Aşk”la İddialı Dönüş

2007 senesinde en çok dinlenen albümü “Cayır Cayır”ı dinleyicisiyle buluşturan grubun başka bir albüm yapmaması üzerine sevenlerini büyük bir beklenti içerisine sokmuştu. Uzun süren sessizliği 2016 senesinde bozan Cankan “Ölümsüz Aşk” adını verdiği albümle yeniden dinleyicileriyle buluştu.

CanKan Sürpriz Bir Düete İmza Attı!

YouTube’un ünlü içerik üreticileri arasında yer alan Yavuz Selim, son yıllara damgasını vuran PUGB oyunu ile ilgili bir şarkı yaptı. Enerjisi oldukça yüksek olan bu şarkıya CanKan’da eşlik ediyor. Ümraniye’nin sokaklarında çekilen şarkının klibi de sözleri kadar enerjik ve eğlenceli. Birlikte profesyonel bir klibe imza atan ekibin yeni projesi son dönemlerin gündemine oturacak gibi duruyor. Şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlanan şarkının klibi ise ilerleyen günlerde CanKan’ın YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak.

CanKan Kimdir?

CanKan Sürpriz Bir Düete İmza Attı!
CanKan Sürpriz Düete İmza Attı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler